fusilli-zaveta-vista-2-20161025

Gardi salāti piemēroti arī svētku bufetes veida galdam. Vienkārši pagatavojami un uzglabājot “neatsulojas”.

Izejvielas 4 personām

  • 250g “Dobeles dzirnavnieka” fusilli pastas
  • šķipsna sāls
  • 450g žāvētas vistas gaļas
  • 180g redīsu, sagriezti plānās šķēlītēs
  • 2 āboli, nomizoti un sagriezti plānās šķēlītēs
  • maza buntīte ar sagrieztiem lociņiem

Mērcei

  • 3 ēdamk. majonēzes
  • 3 ēdamk. pilngraudu sinepju
  • 1 tējk. medus
  • 1 ēdamk. ūdens

 

Gatavošana

  1. Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente. Nolej ūdeni un pastu atdzesē.
  2. Bļodiņā pagatavo salātu mērci, sajaucot visas tās sastāvdaļas.
  3. Lielā bļodā sajauc kopā pastu, žāvēto vistas gaļu, redīsus, ābolus un lociņus. Lej pāri mērci un samaisi.

 

Paldies Lindai Tellgrenai par recepti!

 

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?