10 C
Rīga
otrdien, 5 novembris, 2024

Aprikožu kruasāni ar mandelēm – vieglāk, kā iedomājies

 

kruasans

Tev vajadzēs:

  • 30 g sviesta
  • 30 g pūdercukura
  • 1 ēd.k. miltu
  • 50 g maltu mandeļu
  • 1 citronu
  • gatavus kruasānus
  • konservētas aprikozes savā sulā
  • mandeļu skaidiņas dekorēšanai

Pagatavošana:

  • Saputo sviestu, pūdercukuru, miltus, maltās mandeles, sarīvētu citrona miziņu viendabīgā – mandeļu krēma – masā.
  • Pārgriez uz pusēm kruasānus, apakšējo pusi noklāj ar mandeļu krēmu (kā ar sviestu), liec virsū sagrieztas aprikozes, kārtojumu pabeidz ar kruasāna “jumtiņu”.
  • Kruasānus liec uz pannas, apsmērē ar konservēto aprikožu sīrupu un atlikušo mandeļu krēmu, liec cepties līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.