Tev vajadzēs:
- 30 g sviesta
- 30 g pūdercukura
- 1 ēd.k. miltu
- 50 g maltu mandeļu
- 1 citronu
- gatavus kruasānus
- konservētas aprikozes savā sulā
- mandeļu skaidiņas dekorēšanai
Pagatavošana:
- Saputo sviestu, pūdercukuru, miltus, maltās mandeles, sarīvētu citrona miziņu viendabīgā – mandeļu krēma – masā.
- Pārgriez uz pusēm kruasānus, apakšējo pusi noklāj ar mandeļu krēmu (kā ar sviestu), liec virsū sagrieztas aprikozes, kārtojumu pabeidz ar kruasāna “jumtiņu”.
- Kruasānus liec uz pannas, apsmērē ar konservēto aprikožu sīrupu un atlikušo mandeļu krēmu, liec cepties līdz 200 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa