13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vīrietis jaunu sievieti nosauc par “piedauzīgu”; Kas notika tālāk ir vienkārši neticami

 

dekolte

Londonas metro mēdz būt pilns ar pārsteigumiem. Reizēm tie ir jauki un patīkami, bet reizēm notiek tieši pretējais.

Kādai jaunai sievietei nācās piedzīvot otro variantu, kad viņu, metro vagonā, kaunināja pilnīgi svešs vīrietis. Labi, ka blakus bija vecā kundze, kura vīrietim parādīja, “kur vēži ziemo”!

Sieviešu tiesāšana un kaunināšana par viņu izskatu un apģērba izvēli diemžēl notiek katru dienu. Bet viena pensionāre gribēja tam darīt galu, tāpēc nolika pie vietas vīrieti, kurš atļāvās izteikties par jaunas sievietes izskatu.

Incidentu aprakstīja Facebook lapā, kāds vīrs vārdā Scott Sparrow, kurš bija notikušā aculiecinieks.

Viņš raksta:

“Man bija tik brīnišķīga diena metro, ka es nevaru nedalīties ar šo stāstu.
Es uzburšu ainu: Centrālā metro līnija, starp Oxford Circus un Chancery Lane. Man labājā pusē sēž jauna sieviete, vecumā no 25-30 gadiem, atkailinātā kleitā. Otrā pusē man sēž kāda veca kundze, kura izskatās, ka drīz nomirs. Tik veca viņa bija!
Priekšā mums stāvēja vīrietis uzvalkā un kaklasaitē, ap 50 gadu vecumu, skatoties uz atkailināto sievieti. Tad viņš pieliecas pie sievietes un pasaka: “Izrādi sev mazliet pašcieņas, kad tu kaut ko velc mugurā.”
Jaunā sieviete nosarkst savā gandrīz neesošajā kleitas krāsā. Bet vecajai kundzei mērs ir pilns, tāpēc viņa vīrietim uzkliedz: “Viņa var vilkt vai nevilkt jebko, ko viņa pie velna vēlas! Pat, ja viņa būtu kaila ar zīmi pie viņas dzimumorgāniem BALLĪŠU PILSĒTA, VISI MĪĻI AICINĀTI, tad tā tik un tā nebūtu tava sū** darīšana! Un tagad kraties tālāk, pie savas garlaikotās sievas!”
Jaunā sieviete apskāva veco kundzi un no sirds pateicās, kamēr vīrietis jau bija mainījis stāvēšanas vietu.
Kundze būs mana varone, visu viņas atlikušo mūžu, pat tad, ja mūž ir vēl tikai nedēļa. Tik veca viņa bija.”

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.