Foto - Anda Krauze

Foto – Anda Krauze

Sastāvdaļas

• Cūkgaļas karbonāde
• Siers (48%)
• Dzērvenes
• Sīpoli
• Pipari
• Sāls
• Eļļa
• Rīvmaize
• Medus
• Tomāti
• Puravs
• Sviests
• Vārīti kartupeļi
• Siltā miltu mērce

Izklapē divas karbonādes šķēles. Uzbārsta garšvielas, pilda ar sieru un dzērvenēm, satin, apviļā olā un rīvmaizē un cep zeltaini brūnas.

Kamēr cep gaļu, sīpolus sagriež ripiņās un karamelizē uz pannas, pievienojot medu.

 

praktiski

 
Nav komentāru

Atstāt komentāru

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, info@dieviete.lv 2020

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?