6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Aizvainojums – nenobriedušas personības pazīme

 

Tas ir jūsu brīvprātīgs lēmums apvainoties uz cilvēku un ļaut viņam valdīt pār Jūsu prātu vai izvēlēties citu reakciju, kas būs priecīgāka visiem.

Visi stāvokļi atrodas Jūsu prātā, mēs varam tos izsaukt, ja vēlamies. Nevis pasaule un cilvēki ietekmē mūsu emocijas, mēs es brīvi pārvaldīt to paši. Mēs varam iedomāties jebkuru stāvokli un izjust to, kā tas notiek, kā tad, kad mēs skatāmies filmas.

Kad es sievietēm konsultāciju laikā jautāju: „Iedomājaties, ka Jūs jau esat satikusi savu sapņa vīrieti, ka esat kopā un viss ir labi. Kā jūs jūtaties?”, tad katra sieviete var līdz detaļām sīki aprakstīt šo stāvokli, kaut gan nekāda vīrieša viņas dzīvē vēl nav un iespējams nekad nav bijis. Taču viņa jau zina, jau jūt!

Mums ir pieeja visām sajūtām! Saprotat? Mūsu uzdevums ir neuzlīmēt uz cilvēkiem etiķetes „ar tevi es jūtos tā, bet ar tevi šitā”, „ja viņš izdarīs to, tad es priecāšos, ja ko citu, tad šķiršos.” Mēs varam izvēlēties daudz skaistākas, pozitīvākas reakcijas uz katru situāciju dzīvē.

Lūdzu, meitenes, kas ir brīvas un kas precējušās, atmetiet ilūzijas, ka vīrietis ienesīs jūsu dzīvē laimi! Vīrietis tikai palielina to, kas Jums jau ir! Ja jūs esat laimīgas, būsiet laimīgākas, ja esat nelaimīgas, tad vēl nelaimīgākas!

Mums sievietēm arī ir atbildība, un pirmkārt, tā attiecas uz mūsu prātu, mūsu noskaņojumu, mūsu pasaules uztveri. Tas, ka vīrietis var kontrolēt sievietes prātu, ir ilūzija. Jūs taču arī paši zināt, ka ar savām psihiskajām spēlītēm varam „iznest prātu” pat visvīrišķīgākajam vīrietim. Vai ne tā?

Vīrietis pievelkas pie sievietes noskaņojuma, viņas emocijām, tas arī ir izskaidrojums tam, ka daudzas, pēc mūsdienu parametriem neglītas sievietes, ir ļoti veiksmīgas attiecībās ar vīriešiem un bauda lielu piekrišanu. Tāpēc, ka viņas ir jautras, vieglas, viņas māk būt priecīgas un radīt šo atmosfēru sev apkārt. Tāpēc uzņemieties atbildību par savu dzīvi un savu noskaņojumu, vadiet to pašas! Esiet saimnieces, raganas, šo vārdu vislabākajā nozīmē.

Nākamajā reizē, kad gribēsiet apvainoties, padomājiet:

  • Ko man dos aizvainojums?
  • Ko es iegūšu, ja apvainošos?
  • Vai attiecības šīs apvainošanās dēļ uzlabosies?
  • Vai mana dzīve kļūs priecīgāka un gaišāka?
  • Vai mans ceļš kļūs daudz garīgāks?
  • Vai tas man atnesīs kaut kādu attīstību?

Lasīt tālāk

 

1 KOMENTĀRS

  1. Nu. nu. Tomēr.. Sākt vajadzētu ar aizvainojuma cēloni, ka nevajadzētu radīt situacijas, kas to rada! Tik vienkārši!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.