1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Aizvainojums – nenobriedušas personības pazīme

 

 

Jūs, protams, pajautāsiet – „Bet, ja cilvēks dara reāli riebīgas lietas – apvaino, pazemo, izsmej? Tad, ko, arī neapvainoties?” Protams, nē! Ja jūs neapvainojaties, tas nenozīmē, ka Jūs tagad kļūsiet par miskastes trauku, kurā var mest visu negatīvo. Es arī esmu domājusi par to, un pie manis atnāca brīnišķīga frāze: Es neapvainojos, es tikai izdaru secinājumus!

Ja cilvēks vienreiz ir izrīkojies cūciski, un jūs nekā nereaģējāt, viņš turpina to darīt arī otro un trešo reizi, ko darīt? Apvainoties? Izdariet secinājumus, kāpēc Jums vispār savā dzīvē tāds cilvēks ir nepieciešams?

Ja pret jums slikti izturas tuvinieki vai radinieki, tad saprotiet, ka tas ir zvaniņš no Visuma par to, ka ir laiks strādāt ar sevi pie attiecībām.

  • Rakstiet vēstules;
  • Veiciet piedošanas prakses;
  • Iemācieties pareizi sarunāties ar vecākiem cilvēkiem, vienaudžiem un jaunākiem.
  • Atrisiniet situāciju kā ragana. Klusi. Mierīgi. Neizejot no mājas.

Aizvainojums nerisina problēmas, bet palielina tās. Atsakieties no negatīvām emocijām apzināti, ar prieku, ar vēlēšanos. Tas ir tik lieliski, ka var vadīt savu noskaņojumu. Kādreiz, atceros, bija sarežģīta diena un viss bija ne tā kā vēlos. Dienas beigās vīrs mani uzaicināja uz kino. Taču noskaņojums bija draņķīgs. Un mans viedais vīrs man teica:

„Saproti, tagad jau viss ir noticis tā, kā noticis. Mēs vairs nevaram izmainīt situāciju, bet mēs varam ieraudzīt tajā, kas notiek kaut ko labu. Tu vari pamēģināt ar gribasspēku izmanīt savu noskaņojumu no slikta uz labu? Vienkārši iedomājies, ka tevī iekšā ir tāds slēdzis un to vajag vienkārši ieslēgt. Pamēģini, lūdzu!”

Labi! Es pamēģināju! Un man izdevās! Es pēkšņi sev apkārt sāku ievērot pozitīvas zīmes no Visuma. Tas burtiski uzmundrināja mani. Tā mēs arī ļoti labā noskaņojumā aizgājām uz kino.

Un, ja jums gribas paskumt (tā taču notiek, kad vienkārši ir skumjš noskaņojums), tad skumstiet apzināti, ar gaišām skumjām, nemeklējiet iemeslus, nenododiet šo atbildību citiem cilvēkiem. Nevainojiet viņus. Sievietes karma atstrādājas bieži caur noskaņojumu, tāpēc, ja ir atnākušas skumjas un jūs gribas tajās iegrimt, tad pabrīdiniet tuviniekus, „Es vēlos nedaudz paskumt, tāpat vien nez iemesla!” un dariet to uz nebēdu! Tas padarīs attiecības ar cilvēkiem un sevi pašu daudz apzinātākas, harmoniskākas.

Šobrīd es vairāk pētu sieviešu prātu dabu, un meklēju visām sievietēm pieejamus veidus kā pārvaldīt prātu. Tas ir ļoti interesanti, un ar jaunām zināšanām un praksēm atklājas jaunas iespējas. Šis raksts ir tikai sākums. Es to uzrakstīju, lai jau šodien Jūs sāktu sekot līdzi savām reakcijām, paskatītos uz tiem cilvēkiem, kuriem esat uzticējuši atbildību par savu dzīvi un padomātu par to, vai tiešām vēlaties savu dzīvi tādu kāda tā ir šobrīd? Vai tomēr vēlaties to redzēt daudz priecīgāku, jautrāku, svaigāku. Padomājiet jau šobrīd.

Autore: Jūlija Sudakova, tulkoja Kristīne Somere

 

1 KOMENTĀRS

  1. Nu. nu. Tomēr.. Sākt vajadzētu ar aizvainojuma cēloni, ka nevajadzētu radīt situacijas, kas to rada! Tik vienkārši!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.