13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Kādēļ no mums šo slēpj? 10 lietas, kas izraisa vēzi!

 

sieviete-cigarete-2

Ir vismaz 10 iemesli, kas var izraisīt vēzi, tā mums vēsta kāds apkopots pētījums. Tie tiek noklusēti un no mums slēpti, lai nesamazinātu farmācijas biznesa peļņu.

Pienā un gaļā ir hormoni

Ļoti daudzus dzīvniekus audzētavās teju pārbāž ar mākslīgiem hormoniem, lai no viņiem iegūtu daudz vairāk gaļas un piena. Līdzko šie hormoni nokļūst cilvēka organismā, tie var izraisīt dažādus kairinājumus, satraukumu, depresiju, vēzi un daudzas citas saslimšanas.

Mamogrāfija, rentgens pie zobārsta, lidostās esošie skeneri

Vai ir kādreiz gadījies tā, ka mamogrāfijas procedūras laikā ārsts aizmirst uzvilkt savam pacientam aizsargvesti? Ja tā gadās, tad ir nekavējoties jāapstādina procedūra, jo šādi stari ir ārkārtīgi bīstami cilvēka dzīvībai.

Dezodorantu un antiperspirantu sastāvā ir alumīnijs

Lielākā daļa krūts vēža gadījumu rodas tieši padušu zonā, un tas viss tikai tādēļ, ka izmantojam dezodorantus, kuru sastāvā ir alumīnijs. Iesakām izmantot organiskos vai pašu pagatavotos dezodorantus.

Toksiska kosmētika

Āda ir mūsu vislielākais orgāns, kuru mēs nemitīgi apstrādājam ar dekoratīvo kosmētiku, kuras sastāvā ir nafta un akmeņogļu darva. Caur ādu šīs ķīmiskās vielas ļoti ātri nokļūst asinīs, radot lielisku vietu, kur attīstīties vēža šūnām. Sāciet lietot dabīgu vai mājās pagatavotu kosmētiku, tādā veidā novēršot risku saslimt ar vēzi.

Ģenētiski modificētas sojas pupiņas un kukurūza

Lielākā daļa sojas pupiņu Amerikā ir ģenētiski modificētas. Tieši šī iemesla dēļ, ja jums patīk, piemēram, sojas piens, iesakām tā vietā lietot kaut ko citu. Sojas piena sastāvā ir hemaglutinīns – viela, kas sarecina eritrocītus. Turklāt soja palielina estrogēna daudzumu. Labāk pērciet savu iecienītāko organisko pienu (govs, rīsu, auzu…)

Mākslīgie saldinātāji

Aspartāms – galvenā mākslīgo saldinātāju sastāvdaļa, kas patiesībā ir pārpalikums no ģenētiski modificēta baktērijas, kas atrodas zarnu traktā. Šo sastāvdaļu iespējams atrast teju katrā košļājamajā gumijā, medikamentos un daudzos pārtikas produktos. Turieties no šīs vielas labāk pa gabalu. To iespējams aizvietot ar kviešu iesalu, kļavu sīrupu, medu vai bioloģisko cukuru.

Fluorēts ūdens

Fluors nav minerālviela, kuru iespējams tā vienkārši sastapt dabā. Ar tā palīdzību tiek attīrīts trubās esošais ūdens. Patiesība ir tāda, ka fluors piesārņo ūdeni, jo iztīrīt tas prot tikai mūsu organismu no visām nepieciešamajām minerālvielām, tādā veidā novājinot imunitāti. Sniedziet priekšroku avota ūdenim!

Medikamenti un vakcīnas

Atrodiet labu un uzticamu ārstu, kurš sniegs noderīgu ieteikumus veselīga dzīvesveida uzturēšanā un palīdzēs, iesakot labus un nekaitīgus veselības problēmas risinājumus. Turieties pa gabalu no medikamentiem, kurus ražo visiem labi zināmi farmācijas uzņēmumi, jo viņu vienīgais mērķis ir peļņa, tādēļ viņi dara visu, lai to saglabātu.

Mākslīgās pārtikas krāsvielas, konservanti un piedevas

Teju katra mākslīgā pārtikas krāsviela tiek izstrādāta laboratorijās. No pārlieku lielā konservantu daudzuma mūsu organisma šūnas teju smok nost, rezultātā pārvēršoties par vēža šūnām. Izmantojiet dabīgus produktu, kas vienlaikus ir arī dabīgās krāsvielas – dārzeņi, augļi, pupiņas, zirņi utt. Nepērciet jau gatavu ēdienu konservos vai burciņās.

Komerciālās ziepes, šampūni, pastas, krēmi

Vēlreiz atgādinām – viss, ko smērējat uz savas ādas, nonāk pa taisno asinīs! Smaržas, krāsvielas, dzīvnieku izcelsmes produkti un citas pēc sastāva aizdomīgas vielas var izraisīt vēzi. Pagatavojiet šos produktus paši vai pērciet tiešām dabīgus materiālus, kas darināti no dabīgām izejvielām. Ir tāds teiciens “Nesmērējiet uz sejas ko tādu, ko nedrīkst apēst”.

 

zeltene

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.