9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Cilvēka prasmes un dievišķas zīmes, iespējams, ir NLO izpausmes

 
LA.lv datorilustrācija
LA.lv datorilustrācija

Ēģiptiešu piramīdu būvētāji

Pētnieki uzskata, ka Ēģiptē atrasti pierādījumi tam, ka senatnē cilvēcei bijuši kontakti ar citplanētiešiem. Noskaidrojies, ka uz senām plāksnītēm ēģiptiešu hieroglifos atveidoti nezināmi lidojošie objekti jeb NLO. Līdzīgi materiāli gan uz senatnes podnieku izstrādājumiem, gan klintīs atrasti arī Meksikā. Pētnieki uzsver, ka ārēji šie objekti senajos zīmējumos izskatās apbrīnojami tehnoloģiski un tādas konstrukcijas nevarēja savā prātā iedomāties senatnes cilvēki, kuru ikdiena kopumā bija visnotaļ fiziski smaga un garīgi aprobežota, ja salīdzinām ar mūsdienām.

Tostarp mūsdienu zinības, kuras apgūstam jau skolā, piemēram, astronomija, ģeometrija un matemātika, sakņojas jau Senajā Ēģiptē. Tāpēc gluži saprotams šķiet jautājums: no kurienes tās tur uzradās? Viss liecina, ka senajiem ēģiptiešiem piemita plašas zināšanas par kosmosu. Ēģiptiešu hieroglifos bieži sastopami enerģijas plūsmas simbolizējošu spirāļu jeb galaktiku un citu kosmisko reāliju attēlojumi. Tāpat bieži ir puscilvēku un pusdzīvnieku un reptiļu attēli. Jaunās valstības templī uz sienām attēloti visnotaļ mūsdienīgi helikopteri, zemūdenes un dažādi citi aparāti, tostarp uz griestiem skaidri redzams neatpazīstams lidojošais objekts.

Daudzi pētnieki ir pārliecināti, ka visi šāda veida zīmējumi ir citplanētiešu un kopā ar tiem atceļojušo tehnisko ierīču attēlojumi. Tostarp ne uz mirkli nenorimst arī diskusijas un hipotēžu izvirzīšana par to, ka patiesībā tieši citplanētieši uzbūvējuši arī leģendārās ēģiptiešu piramīdas.

Heopsa piramīda ir vienīgais no tā dēvētajiem septiņiem pasaules brīnumiem, kas saglabājusies līdz mūsu dienām. Pētnieki aplēsuši, ka, cilvēkiem strādājot ar rokām, šīs piramīdas uzbūvēšanai būtu vajadzīgi vismaz 20 gadi nepārtraukta darba. Katrs akmens bloks sver vidēji 1–20 tonnas, un piramīdā ir vismaz 100 000 tādu akmeņu. Senajiem ēģiptiešiem nebija atbilstošas ražošanas tehnikas, dzinēju un sarežģītu būvniecības agregātu. Tāpēc joprojām paliek neatbildēts jautājums: kā gan viņiem izdevās pacelt gaisā un sakrāmēt vienu virs otra šos gigantiskos akmens bluķus, neizmantojot speciālu būvniecības aparatūru? Pat tajā gadījumā, ja ēģiptieši būtu bijuši spējīgi pacelt šos smagos akmeņus, nav saprotams, kādā veidā viņi spējuši tos precīzi sakrāmēt vienu virs otra vairāku simtu metru augstumā virs zemes. Apsvērumu, versiju un hipotēžu tostarp ir daudz.

Mūsdienu būvniecības speciālisti pauž, ka piramīdu celtniecībā varētu būt izmantoti aptēsti baļķi no resniem kokiem, kurus uzmantoja kā savdabīgus ruļļus 20 tonnas smago bluķu pārvietošanai. Tiesa, ir skaidrs, ka pēc viena tāda bluķa “pārvadāšanas” šādi baļķi vairs nevarēja būt noderīgi cita, tostarp arī vieglāka, akmens bluķa pārvietošanai. Tas nozīmē, ka tajā gadījumā, ja patiešām izmantoja šādus baļķus, loģika liek iedomāties, ka katra akmens pārvietošanai bija jāizmanto jauni baļķi. Aprēķināts, ka tādējādi tikai vienas piramīdas uzbūvēšanai būtu vajadzīgi vismaz miljons šādu gigantisku baļķu. Taču fakti liecina, ka Ēģipte vispār nekad nav izcēlusies ar raženu augu valsti un tur vienkārši nebija nekā no nepieciešamā koku daudzuma…

Heopsa piramīda ir vislielākā Ēģiptes piramīda. Daudzi senatnes zīmējumi un hronikas pauž, ka faktiski šī piramīda eksistējusi jau pirms tam, kad Ēģiptes teritoriju sāka apdzīvot mūslaiku cilvēks. Kurš jeb kas to uzbūvējis? Lūk, un daudzie NLO, kas attēloti vissenākajos zīmējumos, liek visnotaļ nopietni apsvērt domu par to, ka tieši citplanētieši ar savām pārsteidzošajām tehnoloģiskajām iespējām bijuši tās būvētāji. Vēlāk ēģiptieši lielākā vai mazākā mērā pārņēmuši no viņiem dažādas ar būvniecību saistītas zinības un izmatojuši jau savās celtnēs, tostarp arī citu piramīdu celtniecībā.

Fantastisks šķiet arī tas fakts, ka tieši Heopsa piramīda ir no visām vislabāk saglabājusies līdz mūsdienām. Pagaidām pētnieki atbalsta atziņu, ka tā uzcelta aptuveni 10500. gadā pirms mūsu ēras, taču tā praktiski nav mainījusies un izskatās “gluži kā nesen būvēta”, proti, tieši tāda pati, kāda tā bija tūlīt pēc uzbūvēšanas. Vai tā var būt tikai kaut kāda neizskaidrojama sagadīšanās?

Turklāt dīvaini šķiet arī citi ar šo pirmamīdu saistītie parametri. Ja aplūko tās ģeogrāfiskos platuma un garuma grādus, kļūst skaidrs, ka tā izvietota precīzi pašā planētas sauszemes centrā, proti, 31. ziemeļu garuma un 31. austrumu platuma grāds. Un tas jau ir gaužām nopietns jautājums: kādā veidā senajiem ēģiptiešiem izdevies tik apbrīnojami precīzi izskaitļot planētas “centru” un izvietot savu gigantisko būvi, kas turklāt ir absolūti pareiza kvadrāta formā, tieši tur? Zināms, ka tajā laikā cilvēkiem taču vēl nebija priekšstata pat par riteni…

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.