11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ziemas izdzīvošanas dāvanu komplekti

 

davanas

Mums katram kādreiz nepieciešams uzmundrinošs žests no mīļa cilvēka, lai izkrāsotu ikdienu un atgrieztu enerģiju. Esi šis cilvēks! Piedāvājam dažas dāvanu komplektu idejas tieši ziemas periodam.

Saaukstēšanās komplekts

Izveido groziņu ar medu, mīļkrūzīti, CD vai USB ar komēdiju filmām, C vitamīniem un salvetēm. Šo dāvanu komplektu steidz uzdāvināt kādam, kam nācies apaukstēties un nu jāsēž mājās. Dāvanu komplekts parāda, ka gribi, lai apdāvinātais ātri izveseļojās un zina, ka ir aprūpēts un mīlēts.

SPA dienas komplekts

Aromātiskā svece, nagu vīlīte, vannas sāls un sejas maska – šis būs lielisks komplekts SPA dienas noorganizēšanai. Uzdāvini to kādai labai draudzenei, māsai, mammai vai citai mīļai dāmai. Šis komplekts noderēs tām sievietēm, kurām vajag relaksēties no ikdienas skrējiena, atjaunot spēkus un ļauties kaut brīdim miera.

Filmu vakara komplekts

Iecienītie šokolādes batoniņi, salvetes (ja paredzēts skatīties raudamgabalu), kakao, mazie zefīriņi (priekš kakao), čipsi un dip mērcītes. Dodies ar šo dāvanu komplektu pie laba drauga, lai kopā sarīkotu filmu vakaru vai nogādā to kādam, kam šāds filmu vakars patiesi noderētu, lai atslābinātos vai novērstu domas. Otrā gadījumā būtu labi, ja tev izdotos pievienot arī cd vai usb ar filmām, lai apdāvinātajam nav uz to jātērē laiku un nervus.

Kafijas mīļotāju komplekts

Iecienītais kafijas sīrups (mandeļu, karameles, grenadīns u.c.), kraukšķīgi cepumiņi pie kafijas tases, saldējums (ko pievienot kafijai), pupiņu dzirnaviņas un dāvanu komplekts kafijas mīļotājiem gatavs. Šī ir laba dāvanas ideja, ko pasniegt kolēģim vai priekšniekam, ņemot vērā, ka neskaitāmo darbu dēļ nereti iedzeram tasi tējas. Šāda dāvaniņa ir labs žests kā parādīt, ka novērtē šī cilvēka smago darbu, bet pienācis laiks paņemt kafijas pauzi un atpūsties.

Ziemassvētku gatavošanas komplekts

Ieliec priekšautu, piparkūku formiņas, koka karoti, recepšu grāmatiņu un pārkaisāmos cepumu rotājumus. Uzdāvini šādu komplektu mammai vai vecmāmiņai. Šis ir mājas saimnieces dāvanu komplekts, lai atvieglotu mājas soli un iedvesmotu jauniem ēdieniem, kurus svētku vakarā baudīt kopā ar visu ģimeni.

 

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.