12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Eņģeļi – dievišķi sūtņi, citplanētiešu diplomāti vai zemapziņas vēstījums

 

Bet šajā “kosmisko eņģeļu” fenomenā ir vēl kāds ļoti svarīgs aspekts. Proti: bezkaislīgā modernā tehnika fiksējusi septiņas “eņģeļveida figūras”, krievpadomju kosmonauti tās redzējuši paši savām acīm, un kristiešu jūdaiskās izcelsmes Bībelē arī vēstīts tieši par kaut kādiem septiņiem eņģeļiem, tā dēvētajiem “visaugstākajiem dieva slavas veicinātājiem”. Ļoti grūti kaut vai tikai pieņemt, ka tā ir vienkārša sagadīšanās…

Ārpus laika esošas būtnes

Taču pēdējā laikā šis eņģeļu fenomens iemantojis jaunu, negaidītu pavērsienu gluži neierastā aspektā. Tā ir tā dēvētā transkomunikācija. Šajā terminā paranormālo parādību pētnieki apvieno dažādu bezķermeņa būtņu vēstījumus no smalkās pasaules jeb globālā enerģētiskā lauka. Tie mēdz pienākt pa dažādiem ceļiem: pa radio, tālrādē, tīmeklī, un par to “autoriem” parasti uzskata mirušo cilvēku dvēseles.

Tomēr tagad komunikācijā ar pētniekiem stājušies jauni abonenti, kurus, atbilstoši cilvēces mērauklām, var dēvēt arī par “eņģeļiem”. Tiesa, šīs būtnes jeb parādības pašas sevi dēvējot par “garīgajām būtībām”, kas tomēr neesot tas pats, kas “mirušo cilvēku dvēseles”. Un šie abonenti par sevi jau paspējuši paziņot, ka ir būtnes, kas mīt ārpus mūsu izpratnes laika un, kaut arī nekad nav iemiesojušās fiziskā ķermenī, jau daudzas tūkstošgades rūpīgi seko cilvēces attīstībai.

Šīs gara būtnes pavēstījušas, ka stājušās ar cilvēkiem tiešā kontaktā sešas reizes, proti, galvenokārt brīžos, kad mūsu pasaule sasniegusi tādu attīstības posmu, kad jāizšķiras, kurp tālāk attīstīsies evolūcija – uz tumšo laikmetu vai apgaismības ēru. Pēdējais vēstījums esot šāds: “Šī ir septītā reize, kad mēs pavadām un virzām jūsu progresu virzienā uz brīvību, pārticību un veselīgi saprātīgu nākotni, kurā cilvēce atbrīvosies no neiecietības un cietsirdības važām. Un šajā nākotnē ar datora, tālruņa, radio un citu tehnisko ierīču palīdzību būs iespējams nodibināt auglīgas un noturīgas savstarpējās attiecības ar gaišajiem, garīgajiem eksistences līmeņiem…”

Šo parādību pētnieku grupas vadītājs Marks Meslijs savukārt paudis, ka viņiem pavēstīti fakti, kas saistīti ar seniem mūsu pasaules notikumiem vēl pirms cilvēka piefiksētās vēstures, un vienlaikus doti arī mājieni saistībā ar cilvēces nākotnes iespējām, kas absolūti atkarīgas no lēmumiem, kuri cilvēkiem jāpieņem jau visdrīzākajā laikā. Turklāt tie pētnieki, kuri strādā, neieslīgstot aizliegumos un slimīgā militāristiskā slepenībā un visu savu darbību velta visaugstākajiem cilvēcības principiem, pakāpeniski iemanto garīgo aizsardzību un pārvaldību. Un šīs garīgās būtības esot pētniekiem pavēstījušas arī to, ka tām ir ļoti patīkami, kad tās ierodas “paņemt mūs uz mājām” tad, kad pienāk gals mūsu zemes dzīvei…

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.