3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Eņģeļi – dievišķi sūtņi, citplanētiešu diplomāti vai zemapziņas vēstījums

 

Pagaidām pētnieki vēl nespēj izskaidrot instrumentālās transkomunikācijas fenomenu, taču katrā ziņā to kategoriski nenoraida. Proti, nepavisam nav izslēgts, ka ar tās palīdzību cilvēkiem patiešām izdodas stāties informatīvajā kontaktā ar bezķermeņa būtnēm, kuras reliģisko priekšstatu iespaidā daudzviet pieņemts dēvēt par eņģeļiem.

Ja runā kopumā par visu tā dēvēto eņģeļu fenomenu, tad, atbilstoši vienai no visjaunākajām hipotēzēm, eņģeļi ir no cilvēkiem atšķirīga, krietni vien attīstītāka enerģētiskā dzīvības forma. Savulaik leģendārais krievu zinātnieks Konstantins Ciolkovskis, kuru ne mazākā mērā nav iemesla turēt aizdomās par reliģisku apmātību, pauda paredzējumu, ka kaut kad tālā nākotnē tieši tāda būs kļuvusi arī cilvēce. Bet saistībā ar tagadnes eņģeļiem, tā kā tās savā iedabā ir bezķermeņa būtnes, tās tomēr dažkārt spēj pieņemt jebkādu veidolu, tostarp arī antropomorfisko, proti, ārēji līdzināties cilvēkveida būtnēm.

Agri vai vēlu gan jau pētnieki radīs zinātnisku izskaidrojumu šai parādībai, ko cilvēki novērojuši jau daudzus gadsimtus. Bet pagaidām var teikt tikai vienu: lai kas arī būtu šīs bezķermeņa būtnes vai būtības, to eksistenci noliegt vairs nav iespējams…

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.