6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Katram cilvēkam – trīs eņģeļi. Kāds ir to uzdevums un vēstījumi?

 

Eņģeļiem ir laba humora izjūta, daudz ko viņi pasniedz ar jokiem un bērnišķīgu prieku.”

Katram cilvēkam ir trīs Eņģeļi. Pie labā pleca ir šīs dzīves Sargeņģelis – viņš ir vistuvāk un dots tādēļ, lai mūs vestu pa mūsu Dvēseles ceļu, pa to dzīves scenāriju, ko, esot Dvēseles mājās, esam kopā ar savu Sargeņģeli un citiem gaismas Eņģeļiem uzrakstījuši kā sev labāko. Viņš ir vadošais šajā dzīvē – kā motoriņš, kas nemitīgi saka: ejam uz priekšu, darbojamies!

Kreisā pleca Eņģeli varētu dēvēt par karmisko jeb pagātnes Eņģeli: viņš seko līdzi visām mūsu dzīvēm, zina, ko esam un ko neesam izdarījuši, un rāda, kas sevī vēl jāpilnveido šajā dzīvē. Viņš mierina un saudzē.

Vēl ir trešais – augstākā es Eņģelis. Ja cilvēkam ir atvērta Vainaga čakra (un tātad saikne ar Dievu), viņš ir savienots ar šo Eņģeli. Viņš atrodas rokas stiepiena attālumā virs mums. Eņģeļi paši viņu dēvē par dievišķo GPS, atklāj Maija. Viņš ir vadošais, no augšas visu redz un nodod šo informāciju Sargeņģelim. Viņš iesaka – ej pa labi, brauc pa kreisi –, bet mēs ne vienmēr ieklausāmies.

Ja nesadzirdam, ko Eņģelis vēsta, viņam atkal jāpārrēķina viss maršruts, lai mūs savestu, piemēram, kopā ar kādu cilvēku.

Pazīstami pirms dzimšanas Sargeņģelis ir tas, kas cilvēka dvēseli atnes uz Zemi. Savienošanās ar Sargeņģeli notiek jau tur augšā, kad visi kopā esam lielajā mīlestības laukā, klāsta Eņģeļu terapeite. Tur pie mums atnāk tieši tas Eņģelis, kurš vajadzīgs uzdevumu veikšanai konkrētajā dzīvē. Var teikt, ka kopā ar Sargeņģeli izstrādājam savu dzīves plānu. Daudzi taču ir piedzīvojuši brīžus, kad šķiet – to taču es jau zinu, esmu tur jau bijis, ar mani tas jau ir noticis. Tās ir ceļa zīmes, ko kopā ar Sargeņģeli esam izlikuši. Ja ir šādas izjūtas, tas nozīmē, ka ejam pa pareizo ceļu.

Līdz septiņu gadu vecumam bērns ir tiešā kontaktā ar Dievu caur savu Sargeņģeli. Ir bērni, kas to redz (atceramies savus iedomu draugus!). Ja gribat sajust Eņģeļus, runājiet ar bērniem, viņi tos parādīs, pastāstīs, kā izskatās, ko dara, kā kontaktējas ar cilvēkiem. Sieviete gaidībās ir divkāršā aizsardzībā, jo viņai ir viņas Eņģeļi un arī bērna Eņģelīši.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.