5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Katram cilvēkam – trīs eņģeļi. Kāds ir to uzdevums un vēstījumi?

 

Kurš ar mani runā?

Nereti cilvēku uzrunā arī otra – tumsas puse. Kā saprast, no kā nāk impulss? Eņģeļu terapeite apgalvo, ka viss, kas notiek saistībā ar Sargeņģeli un Gaismas pasauli, ir maigs, mierīgs, harmonisks un līdzsvarots, bez kādām bailēm. Bet tumsas enerģija ir drudžaina, stresaina, nervoza. Kontakts ar gaismas Eņģeļiem paaugstina vibrācijas, dvēselē ienāk mīlestība – to var uzreiz izjust.

Lūgšanas lasot, cilvēks savienojas ar Dievišķo enerģiju. Grāmatā parasti uzšķirsies tieši tā lūgšana, kas tajā brīdī vajadzīga. Maija stāsta: “Es to nesaucu par zīlēšanu, bet par dievišķo paļaušanos, jo tie ir Gaismas spēki, kas vada. Tas ir vēstījums. Atšķirība ir jāsajūt un lietas jāsauc pareizajos vārdos. Tie, kas izmanto maģijas enerģiju, bieži to dara sava ego, sava pašlabuma labā. Uz tā uzķeras ļoti daudzi – popularitāte, nauda…”

Iepazīsimies – eņģelis

Kabalā ir minēti daudzi Erceņģeļi, pareizticīgajiem un katoļiem arī tie ir. Tie atrodas augstākā Gaismas hierarhijā nekā Eņģeļi. Vistuvāk mūsu enerģētikā atrodas Sargeņģelis. Kā zināt, kā viņu sauc? Lai noskaidrotu, jāpadara darbs, bet tas paveicams ikvienam. Maija ir pārliecināta: “Ja sākšu ar Eņģeli runāt, viņš man to reiz pateiks. Kad atsāku atkal kontaktēt ar savu Sargeņģeli, ko biju darījusi kādreiz bērnībā, divus trīs gadus katru dienu meditēju vairākas stundas. Eņģelis mani visur vadīja – tur augšā, uz planētām, uz Eņģeļu pilsētu, pie Dieva un Erceņģeļiem. No viņa varēju saņemt tieši to informāciju, kam biju gatava un kas man tobrīd bija vajadzīga. Tā bija tāda kā Eņģeļu skola. Cilvēkiem sāku par to stāstīt tikai pēc tam, kad Eņģeļi man deva šādu atļauju.

Kad notika atkalsatikšanās ar Sargeņģeli (tas bija seminārā par Eņģeļiem, kuru vadīja mana reiki skolotāja Edīte Vēja), uz mentālā ekrāna parādījās trīs vārdi. Nodomāju – jauki, man ir doti trīs Eņģeļi! Sāku komunicēt ar pirmo, kas bija sarakstā.

Tas arī bija mans šīs dzīves Sargeņģelis. Nu jau ir pievienojušies daudzi Eņģeļi un veido tādu kā Eņģeļu grupu, kas vienmēr gatava sadarboties.” Eņģeļu vārdi var atnākt ļoti dažādos veidos: uz mentālā ekrāna, viņus var vienkārši sadzirdēt, var izlasīt kāda grāmatā un saprast – jā, tas ir mana Sargeņģeļa vārds.

Aizsardzība mūsu mīļajiem

Varam lūgt par saviem tuvajiem, taču neko nevaram izdarīt viņu vietā. Mātes bieži dara aplam, jo pārlieku satraucas par saviem bērniem, uzskata Eņģeļu terapeite. “Tas iedarbojas pretēji – viņas atņem šo pozitīvo enerģiju, veido neuzticēšanās lauku ap bērnu. Patiesībā viņām visvairāk vajadzētu paļauties
uz Dievu, jo bērns ir tiešā dievišķā aizsardzībā. Jā, māte var lūgt – ir Gaismas spēki, ir Dievmāte, ir ģimenes aizbildnis Erceņģelis Gabriels. Lūdziet viņiem, lai Eņģeļi ir kopā ar bērnu, pasargā un pavada, lai viņš vienmēr ir drošībā.”

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.