1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Katram cilvēkam – trīs eņģeļi. Kāds ir to uzdevums un vēstījumi?

 

Sargeņģelis ir līdzās visu laiku, bet no katra paša atkarīgs, vai ar viņu veido saikni vai ne, jo dzīvojam uz brīvās gribas planētas. Dievs ir devis iespēju visu laiku izdarīt izvēles. No vienas puses, tas paver ļoti lielas iespējas, no otras – tas ir nopietns pārbaudījums.

Vienmēr jāapzinās, kurā pusē nostājamies, jo pozitīvie un negatīvie spēki ir vienlīdz aktīvi. Mēģināt sajust Sargeņģeli var jebkurā mirklī – kaut vai šeit un tagad. Maija iesaka darīt tā: “Aizver acis, sajūti atšķirību starp labo un kreiso vaigu. Labā puse var būt siltāka, it kā lielāka, kustīgāka, lai arī tam nav loģiska iemesla. Tur – labajā pusē – ir tavs Sargeņģelis. No visām Gaismas būtnēm ir vistuvāk, piekļāvies plecam, elpo uz tava labā vaiga. Dažkārt šķiet, ka kaut kas čubinās ap galvu, – tie ir viņa spārni, viņa pieskārieni, kas ir kā atgādinājums – es te esmu, kopā ar tevi!”

Dažkārt savu Sargeņģeli jūtam vairāk kā vīrišķo, citreiz – kā sievišķo, kaut gan enerģijai (un Eņģeļiem) nav dzimuma.

Eņģeļu dievišķā aizsardzība ir ikvienam, arī dzīvniekiem, tikai attiecīgā hierarhijā. Kaķi, piemēram, redz smalkās pasaules – ja minka skatās tādu kā izkliedētu vai, gluži otrādi, ļoti koncentrētu skatienu, tātad redz gaismas būtnes vai arī vēro mājas gariņu.

Kad eņģelis pagriež muguru

Bieži mēdzam kurnēt, ka Sargeņģelis nepalīdz un ir uzgriezis muguru. Patiesībā ne jau viņš, bet paši esam aizgriezušies prom un pateikuši “nē, Sargeņģeļi uz mani neattiecas”. Tad Sargeņģelim neatliek nekas cits kā novērsties. Kolīdz cilvēks sāk domāt – varbūt mans Eņģelis tiešām eksistē, varbūt es varētu viņu pieaicināt palīgā? –, tā Eņģelis acumirklī ir gatavs sadarboties. No mums atkarīgs, vai un cik tālu esam gatavi komunicēt ar Sargeņģeli. Pirmais solis atkarīgs no mums, viņi ir gatavībā visu laiku. Nevajag vainot Sargeņģeli par atbalsta trūkumu, ja paši neesam viņu lūguši sadarboties.

Sargeņģeļu vadība notiek impulsu veidā, dažreiz tas ilgst tikai dažas sekundes. Impulsi tiek raidīti visu laiku, tomēr tikai tad, kad prāts ir mierīgs, esam spējīgi tos uztvert. Kad racionālais prāts sāk raidīt savus signālus, var šķist – kas tās par iedomām! Patiesībā tā ir visīstākā Dievišķā vadība, tā notiek nepārtraukti, soli pa solītim. Kā tautasdziesmā: Dieviņš deva pa soļam, pa solīša galiņam, atklāj Eņģeļu pazinēja Maija.

Eņģeļi palīdz, bet iejaukties bez aicināšanas var tikai tad, ja kādam draud nāves briesmas. Bieži dzirdēts, ka neizbēgamas avārijas brīdī kāds burtiski pārceļ ķermeni vai ieskauj īpašā aizsargājošā enerģijā – tas ir tas brīdis, kad Sargeņģelis drīkst iejaukties bez aicināšanas. Protams, tie, kuriem ir kontakts ar Sargeņģeli, var tikt brīdināti iepriekš.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.