9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

12 atšķirības starp meiteni ar kuru tiecies un sievieti, kuru apprecēsi

 

Ne tikai sieviešu prātus nodarbina domas par to, vai satiktais vīrietis patiesi būs tas ar kuru precēties un veidot ģimeni. Jāatzīst, ka arī vīriešus nereti piemeklē šādas pat domas. Šī iemesla dēļ piedāvājam stiprā dzimuma pārstāvjus aplūkot dažas atšķirības starp sievieti ar kuru vērts tikai satikties un to, kuru nākotnē vērts apprecēt.

  1. Meitene ar kuru tiecies nevēlas satikt tavu ģimeni vai draugus, viņa grib tevi visu tikai sev.

Sieviete, kuru apprecēsi grib iepazīties ar tavu ģimeni un draugiem. Viņa apzinās, ka bez šiem cilvēkiem tu nebūtu tas, kas esi šodien.

  1. Meitenei ar kuru tiecies ir ļoti svarīgi, lai nagi ir perfekti uzlakoti, skropstas pieaudzētas un, lai viņa labi izskatītos savu vienaudžu acīs. Izskats viņai ir ļoti svarīgs.

Sieviete, kuru apprecēsi nav pārmērīgi uztraukusies par savu manikīru. Tā vietā viņai rūp, lai labi izskatītos priekš sava vīrieša, pat, ja tas nozīmē nelietot kosmētiku. Viņa koncentrējas uz sava iekšējā skaistuma veidošanu un rakstura veidošanu.

  1. Meitenei ar kuru tiecies interesē tikai viņas karjera un dzīves vīzija. Viņa prātā nerada nākotnes vīzijas, kurās esi arī tu.

Sievietei, kuru apprecēsi interesē arī tava karjera un nākotnes vīzijas. Viņa apzinās, ka arī tev ir plāni un cenšas kopā sasniegt tavus mērķus. Laulības ir viņas prioritāte.

  1. Meitene ar kuru tiecies mīl tavu financiālo spilvenu ar kuru vari viņu nodrošināt. Viņa arī vienmēr sagaida atpakaļ, kad tev izdara ko labu.

Sieviete, kuru apprecēsi grib veidot finansiālo spilvenu kopā ar tevi. Viņa tic, ka divas galvas vienmēr ir labāk par vienu. Kad viņa dod, tad nekad neko negaida pretī.

  1. Meitene ar kuru tiecies tic, ka zina visu.

Sieviete, kuru apprecēsi ir vienmēr atvērta apgūt ko jaunu un zina, ka vienmēr ir vieta izaugsmei.

  1. Meitene ar kuru tiecies, baidās atklāt savus dziļākos noslēpumus.

Sieviete, kuru apprecēsi dalās ar tevi savos dziļākajos noslēpumos, pat, ja tas nozīmētu tevi pazaudēt. Viņa tev uzticās un dalās visā ar tevi.

  1. Meitene ar kuru tiecies nav sajūsmināta par precēšanos vai bērniem (pat, ja īstenībā to visu vēlas).

Sieviete, kuru apprecēsi ir sajūsmā par precēšanos un ģimenes veidošanu kopā ar tevi.

  1. Meitene ar kuru tiecies nedomā par to, ka būtu priekš tevis jāgatavo.

Sieviete, kuru apprecēsi ne tikai mīl tev gatavot, bet arī izvēlas maltītei gardus un veselīgus ēdienus. Galu galā ceļš uz vīrieša sirdi iet caur vēderu, ne tā?

  1. Meitene ar kuru tiecies pārāk uztraucas par to, cik ilgi būsi viņai līdzās un prāto, kā tevi noturēt.

Sieviete, kuru apprecēsi neuztraucas par tevis noturēšanu, jo apzinās, ka gribi ar viņu kopā veidot nākotni. Viņa ir pietiekami nobriedusi, lai zinātu, ka nevienu nevar piespiest būt kopā, to katram cilvēkam ir jāizvēlas un jāgrib pašam.

  1. Meitene ar kuru tiecies nav spējīga iziet uz kompromisiem.

Sieviete,kuru apprecēsi ir spējīga iziet uz kompromisiem un redz kompromisu nepieciešamību veselīgai laulību dzīvei.

  1. Meitene ar kuru tiecies, cenšas tevi mainīt un visu laiku salīdzina ar savu bijušo.

Sieviete, kuru apprecēsi pieņem tevi tādu kāds esi un nesalīdzina ar savu bijušo. Viņa zina, ka esi pats labākais un to, ka nevienu nav iespējams mainīt, lai kā censtos.

  1. Meitenei ar kuru tiecies vajag visu laiku tikt izklaidētai.

Sieviete, kuru apprecēsi ir tāda ar kuru tev vienmēr ir jautri, mierīgi, ar ko kopā darīt dažādas aktivitātes vai darīt neko un vienalga izbaudīt vienam otra kompāniju.

 

Tekstu sagatavoja: Kristīne Pelle

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.