7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Burvju vārdiņu horoskops: Kas jāpasaka, lai “atslēgtu” katru zodiaka zīmi?

 

JAUNAVA

“Man trūkst pacietības. Lūdzu, palīdzi man tikt galā ar šo lietu!”

Jaunava ir miera iemiesojums un dievina analizēt katru situāciju. Nav tāda uzdevuma, ko viņa nespētu atrisināt. Jaunava kļūst vēl laimīgāka, kad kādam ir vajadzīga viņas palīdzība.

SVARI

“Man ir svarīgi uzzināt tavu viedokli.”

Svari ir partnerības čempions. Dod viņam izdevību kļūt par kāda svarīga procesa dalībnieku un redzēsi, kā iemirdzēsies viņa acis.

SKORPIONS

“Tu esi vienīgais, kuram es to varu pastāstīt…”

Skorpions novērtē atklātību un cieņas izrādīšanu. Tiklīdz padalīsies ar viņu kādā noslēpumā, uzreiz skarsi viņa sirds stīgas, un arī viņš sāks tev uzticēt savas slēptākās domas.

STRĒLNIEKS

“Kāpēc mums vienkārši nesakrāmēt mantas un neaizbraukt kaut kur?”

Pat ja tuvākajā laikā ceļojums noteikti netiek plānots, domas par ceļošanu sasildīs Strēlnieka sirdi. Viņam patīk piedzīvojumi, tāpēc tavas vēlēšanās piepildīšana kļūs par viņa mērķi.

MEŽĀZIS

“Neviens nevarēs izdarīt vairāk par tevi!”

Mežāzim piemīt reta ambīciju, pacietības un atbildības kombinācija. Nedaudz glaimu netraucēs, lai viņš turpinātu, rokas nenolaidis, strādāt tavas laimes vārdā.

ŪDENSVĪRS

“Varbūt vērts izdarīt to pavisam citādi?”

Brīvību mīlošais tradicionālo risinājumu pretinieks Ūdensvīrs vienmēr meklē veidus, kā izcelties pūlī. Atbalsti viņu pat tādos pasākumos, kādos, šķiet, agrāk neviens nav atbalstījis, un viņš kļūs tavs uz visiem laikiem.

ZIVIS

“Kopā ar tevi jūtos daudz labāk!”

Zivis vienmēr jūt kādam līdzi un pārdzīvo par kaut ko. Ļaujiet Zivīm maksimāli sajust emocionālo saikni jūsu starpā, tad tām vienmēr pietiks spēka dāvāt tev laimi.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.