5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kautrīgs vai agresīvs? Noskaidro, kāds ir tavs flirtēšanas stils, balstoties uz tavu zodiaka zīmi

 

Jaunava

Kāds gan vēl varētu būt Jaunavas flirtēšanas stils, ja ne kautrīgs un noslēpumains? Viņi prot lieliski komunicēt… ķermeņu valodā. Jaunavas neatbalsta neķītrības. Viņas dod priekšroku intelektam. Tāpat viņas ļoti rūpīgi izvēlas savus „flirta mērķus”, jo viņām vienkārši nepatīk saistīties ar kādu īstermiņā.

Svari

Pirms vispār uzsāks flirtu, svari „nosvērs” otra cilvēka plusus un mīnusus. Un turpinājums visam ir atkarīgs no tā, uz kuru pusi kausiņš sasvērsies… Tas parāda viņu analītisko dabu. Kad viņi beidzot ir izlēmuši par labu flirtēšanai, Svari ieslēdz savu pievilcīgo, tiešu un graciozo dabu. Viņi ir gatavi gaidīt.

Skorpions

Skorpioni ir spēka, noslēpumainības un rotaļīguma apvienojums. Viņi ir manāmi seksuāli, un viņi pat necentīsies to noslēpt. Tāds ir arī viņu flirtēšanas stils. Nedrīkst aizmirst, ka tai pat laikā skorpions ir arī ļoti emocionāla būtne. Bet, kas Skorpionos ir tik īpašs, kas citus tā pievelk? Vārdi? Nē. Ķermeņa valoda? Nē. Viņi vienkārši zina, ko vēlas un, kā to iegūt. Viņi neapstāsies, līdz viņu „flirta misija” nebūs izpildīta.

Strēlnieks

Viņi ir diezgan bezrūpīgi cilvēki – patīk spontānas rīcības. Viņiem patīk būt ballītes galvenajam, labajam gariņam, taču, tai pat laikā, patīk filozofēt par nopietnām tēmām. Vai viņiem maz ir nepieciešams atsevišķi flirtēt, ja viņi tāpat pa dzīvi iet kā „flirta bumba”? Viņi ir tieši un šauj precīzi mērķī.

Mežāzis

Ļoti piezemēta zīme. Atklāti, bez liekām runām, ikdienišķi, stāv stingri pie zemes. Viņi flirtē tikai ar gudriem un intelektuāliem cilvēkiem. Tāpēc, ja Mežāzis ar tevi flirtē, uzskati to par komplimentu. Kāds ir viņu noslēpums? Pavēro viņu ķermeņa valodu. Tā bieži nesakrīt ar to, ko viņi runā. Varbūt tāpēc viņi mēdz sev piesaistīt neīstos cilvēkus?

Ūdensvīrs

Viņi ir asprātīgas, inteliģentas un sabiedriskas būtnes. Viņiem flirts ir kaut kas tik dabisks, ka bieži vien cilvēki to nevajadzīgi pārprot. Vai kādreiz esi bijusi pret kādu laipna, un cilvēks domāja, ka tu ar viņu flirtē? Jā. Neesi vienīgā. Ūdensvīriem ir diezgan brīva un pretīmnākoša ķermeņa valoda.

Zivis

Noslēpumaini, jutīgi un „dziļi”… Jā! Tādas ir Zivis. Tāpat viņas ir arī kautrīgas, un tāds ir arī flirtēšanas stils. Ir nepieciešams laiks, lai atvērtos. Bet, tiklīdz tas notiek, Zivis kļūst par pilnīgi citu cilvēku! Viņas nebeidz pārsteigt. Izbaudi šo mūžīgo jauno iespaidu ceļojumu!

 

Avots: Powerofpositivity.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.