0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Mīlestība, balstoties uz zodiaka zīmi: Uzzini savu ideālo partneri!

 

Svari + Lauva vai Strēlnieks

Svari meklē sev ļoti spēcīgu partneri. Viņi stingri iet pretī savam mērķim, un nekas viņiem nevar iztraucēt. Būt kopā ar Svariem, nozīmē vienmēr strādāt ar sevi un attiecībām.

Skorpions + Jaunava vai Mežāzis

Jutīga, kaislīga un asprātīga zīme. Galvenais, ko ir jāatceras, esot kopā ar Skorpionu, ir – pieņem viņu tādu, kāds viņš ir. Tāpat nevajadzētu aizmirst, ka viņi ir ļoti viegli ievainojami cilvēki.

Strēlnieks + Svari vai Ūdensvīrs

Mīlestība un uzticība – lielākās Strēlnieka dāvanas. Ar viņu vienmēr ir labi, jo viņš vienmēr sniedz savam partnerim enerģiju. Strēlnieki ir patstāvīgi cilvēki, kuri vēlas, lai viņus ciena.

Mežāzis + Skorpions vai Zivis

Praktiskais Mežāzis negrib pieļaut kļūdas, kuras pēc tam var nākties nožēlot. Stāties attiecībās ar Mežāzi nozīmē to, ka tev nekad nebūs jāsatraucas par to, ka tev nebūs, kas palīdz. Mežāzis otru bēdā nepamet!

Ūdensvīrs + Auns vai Strēlnieks

Ūdensvīriem nepatīk ierobežojumi, un viņi ļoti vēlas, lai viņiem ļautu meklēt piedzīvojumus. Viņi ir gatavi mesties jebkurā avantūrā, lai tik sasniegtu savu mērķi. Arī mīlestību. Ūdensvīriem patīk cilvēki, kas bieži stāsta par savām jūtām.

Zivis + Mežāzis vai Vērsis

Zivis ir laimīgi, kad saprot, ka viņus kāds mīl. Viņiem ir regulāri jājūt, ka viņi kādam ir svarīgi. Attiecības ar Zivīm izdosies, ja jums ir kopīgas intereses.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.