5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Piecas patiesības par mīlestību pret Vēzi

 

Cancer by Dana Dawn on 500px.com

Vēzim piemīt jūtīga un emocionāla daba. Viņi ir paši mīļākie cilvēki, kurus vispār ir nācies sastapt. Taču tai pat laikā ir arī vieni no vājprātīgākajiem… Lūk, kādi viņi ir attiecībās:

Viņi pārāk daudz analizē

Vēži analizē katru vārdu, ko tu saki. Pat, ja tas ir kāds sīkums. Tieši tāpēc komunikācijā ar Vēzi ir jāuzmanās, lai neizraisītu kādu aizvainojumu vai konfliktu.

Viņi var būt diezgan kaprīzi

Kad Vēzis ir satraukts vai ir ticis sāpināts, tu to sajutīsi: viņš vai nu paslēpsies kādā stūrī, vai arī uzrīkos traci. Taču nevajag šādu uzvedību uztvert pārāk personiski. Tādā veidā Vēži sevi mēģina pasargāt.

Viņi ir spītīgi kā auni

Pamēģini nokaitināt Vēzi, un tu redzēsi vellu! Viņš vienmēr uzvar strīdos. Kāpēc? Tāpēc, ka prot ātri un loģiski domāt! Un, ja viņš ir kaut ko ieņēmis prātā, tad nekas viņa domu gājienu nespēs iztraucēt.

Viņi vienmēs sargās sev tuvos cilvēkus

Vēzim ģimene vienmēr būs pirmajā vietā. Tāpēc labāk esi gatava iemīlēt visus viņa radus. Pie tam, vārdi „ģimene” un „draugi” būs neatņemama jūsu attiecību sastāvdaļa. Labāk pacenties kļūt par viņa tuvāko cilvēku, un tu izjutīsi visu viņa neviltoto mīlestību.

Viņi darīs visu, lai tevi darītu laimīgu

Kad Vēzis iemīlas, viņš to izjūt ar visu savu ķermeni un prātu. Viņi iegulda attiecībās sevi visu, arī daloties ar visu, kas viņiem pieder. Tieši tāpēc cieni viņu un mīli tikpat stipri. Viņi ir tā vērti!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.