12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Iepazīsties: Steve Madden apavi

 

šobrīd Steve Madden ir Amerikas veiksmīgākais apavu dizaineris, kurš rada stilīgus un modernus apavus un aksesuārus sievietēm un vīriešiem. Zīmols, kas dibināts 1990.gadā, šodien ir pieprasītākais starp sieviešu apavu zīmoliem Savienotajās Valstīs. Steve Madden savus ikoniskos apavu dizainus rada, iedvesmojoties no Ņujorkas ielu modes. Sekojot jauniešu kultūrai, Madden ir teicis: “Mani iedvesmo cilvēki un viņu ģērbšanās stils, ko vēroju, ceļojot starp Ņujorku, Londonu un citām pasaules pilsētām. Es gūstu savas idejas un iedvesmu, tikai esot ielās un starp cilvēkiem.”

Steve Madden ir arī bieži pamanāms zīmols uz sarkanā paklāja prožektoru gaismās un stila lapās. Kate Hutson, Rihanna, Olsen dvīņu māsas, Selana Gomez, Taylor Swift, Katy Perry un daudzas citas slavenības ir iecienījušas šos apavus, apliecinot, cik stilīgi un eleganti tie izskatās. 

Steve Madden tiek uzskatīts par vispieprasītāko apavu zīmolu Amerikas Savienotajās Valstīs, sasniedzot rekordlielus pārdošanas rezultātus un nemainīgi saglabājot līderpozīcijas industrijā. Uzņēmuma darbības ātrums un apgriezieni ir neizmērāmi, kam pamatā ir Steve radošā vīzija, kas pēc 26 gadiem joprojām turpina attīstīt uzņēmumu. Zīmols ir arī atpazīstams savu inovatīvo reklāmu dēļ, ar saviem pasākumiem un kampaņām radot neaizmirstamu pieredzi saviem klientiem. 

Steve ir savu biznesu veidojis no nelielas apavu kompānijas, kurai piederēja pāris veikali Ņujorkā, līdz mūsdienīgam un stilīgam zīmolam, kas šobrīd jau iekaro visu pasauli.

šodien Steve Madden apavi atrodami gan dažādos multi-brand veikalos, luksus tirdzniecības vietās kā arī slavenos veikalu tīklos visā pasaulē. Ir atvērti vairāk nekā 177 Steve Madden koncepta veikali Amerikā, Eiropā un Tuvajos Austrumos. Nesen Steve Madden atvēris arī savu pirmo veikalu Ziemeļeiropā – Rīgā, t/c SPICE.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.