10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Sekss ar prieku un bez bailēm jau šovakar

 

Tavas bailes: Atslābināties orālā seksa laikā

Uztraukums par to, kā tu izskaties, smaržo un garšo, kad tava drauga galva atrodas tur lejā, var stipri vien pazemināt tavu libido līmeni. Kādā pētījumā, kurā piedalījās 2000 sievietes, tika atklāts – jo sievietes ir apmierinātākas ar savu V zonu, jo lielāku seksuālo apmierinājumu viņas gūst.

Risinājumi:

* Gūsti prieku. Izmēģini divas mazas viltībiņas. Pirmkārt, izdzer tā pavairāk ūdens – tas palīdzēs no tava organisma izvadīt toksīnus, kas var radīt neparastu smaržu un garšu tur lejā. Bet pirms mīlēšanās ieej vannā – ne tikai tāpēc, lai tu justos tīra un svaiga, bet arī tāpēc, ka karstais ūdens paplašinās asinsvadus un tava āda kļūs īpaši jutīga pret pieskārieniem. Visbeidzot – esi mierīga un nekur nesteidzies. Ļauj viņam lēnām skūpstīt un laizīt tavu vēderu, gurnus un V zonu. Bet ar vienu noteikumu: vienā vietā viņš nedrīkst pavadīt vairāk kā trīs sekundes. Tā būs īsta izturības pārbaude gan tev, gan tavam mīļotajam.

* Esi drosmīga. Tagad, kad tu esi kļuvusi jau daudz pārliecinātāka par sevi, ir laiks spert nākamo soli. Veic bikini vaksāciju (vari noskūt pilnībā vai arī atstāt šauru apmatojuma strīpiņu). Viņam patiks šādas vizuālās pārmaiņas. Tā kā intīmais apmatojums darbojas kā sava veida aizsargbarjera, tā noskūšana palielinās arī tavu jutīgumu. Ļauj, lai jaunatklātā pārliecība tevi vada arvien tuvāk baudai. Nebaidies runāt ar partneri par savām seksuālajām izjūtām un vēlmēm. Pētījumi pierāda, ka erotiskas sarunas tikai var uzlabot jūsu seksuālo dzīvi – sievietes, kuras saviem partneriem stāsta par savām seksuālajām izjūtām, daudz regulārāk izjūt orgasmu nekā tas, kuras to nedara.

Tavas bailes: Izģērbties kailai

Ja ir pienācis tas lielais brīdis, kad jānovelk drēbes, būs visai viegli pamanīt, ja tu mulsīsi un kautrēsies. Tāpēc, pirmkārt, neizrādi vīrietim savas bailes par fiziskiem trūkumiem, jo a) tikai tā viņš tos ievēros un, kas ir vēl svarīgāk, b) uztraukšanās novērsīs tavu uzmanību no galvenā, un tu nespēsi izbaudīt notiekošo. Otrkārt, centies koncentrēties uz savām sajūtām – viņa roku slīdēšanu pār tavām krūtīm vai vēderu – nevis uz to, kas notiek tavā galvā. "Patiesībā nav nekāda iemesla un vajadzības justies uztrauktai," saka Aiens Kernels, grāmatas "He Comes Next" autors. "Seksa laikā vīrietis ir bioloģiski ieprogrammēts atslēgties un neievērot sievietes fiziskos trūkumus. Uzbudinājuma laikā vīrieša organismā paaugstinās hormona dopamīna līmenis, kas darbojas kā sava veida filtrs – tas palīdz tavas nepilnības ieraudzīt pozitīvā gaismā." Paldies, tev zinātne!

Risinājumi:

* Gūsti prieku. Apgulies uz sāniem ar muguru pret savu mīļoto, pacel uz augšu kāju un ļauj viņam ieiet tevī no aizmugures. Mīlēšanās uz sāniem karotes pozā radīs daudz patīkamu izjūtu, jo viņš varēs tevi brīvi glāstīt it visās vietiņās, bet tikai no aizmugures, līdz ar to tu nejutīsies tik atklāti. Viņš varēs sajust, taču neredzēs tavas krūtis, vēderu un klitoru. Šī poza ļaus tev atslābināties un sakoncentrēties uz baudas gūšanu, nevis uz taviem tā saucamajiem trūkumiem.

* Esi drosmīga. Izmēģināji šo un sajuties lieliski? Tad pienācis īstais brīdis spert vēl drosmīgāku soli. Uzrāpies uz viņa, ar seju pret savu mīļoto un jātnieces pozā apsēdies viņam virsū. Pēc tam atliecies atpakaļ un ar rokām atbalsties pret viņa apakšstilbiem. No šāda leņķa tavs vēders izskatīsies daudz plakanāks, bet krūtis – ļoti kārdinoši. Ja tu nevēlies, lai viņš tevi aplūkotu pilnībā, pievelc viņu sev cieši klāt un sēžot apkampjaties ar kājām, tad jūsu ķermeņi būs ļoti ciešā kontaktā. Šī poza ir ļoti intīma, jo jūsu sejas saskaras un jūs viens otru varat apskaut ar rokām. Visbeidzot, ja tu tomēr raizējies par to, ka tavas krūtis pārāk stipri šūpojas, tad izvēlies sev seksīgu krūšturi.

Tavas bailes: Kontroles pārņemšana

Likt, lai partneris gultā palutina tevi, var izrādīties visai grūts uzdevums, jo bieži vien sievietes savas vajadzības un vēlmes noklusē vai atstāj otrajā plānā. Bet, ja viņš atrodas vadītāja lomā, tu vari pārstāt domāt par to, vai jums izdosies sasniegt vienlaicīgu orgasmu, un koncentrēties tikai uz savējo. Nebaidies pakļauties viņam un pilnībā izbaudīt mīlēšanos.

Risinājumi:

* Gūsti prieku. Pirms tu pilnībā ļauj viņam pārņemt varu pār sevi, ir nepieciešams parādīt, kas tieši tevi spēj uzbudināt visvairāk. Viņš novērtēs šo erotisko ieguldījumu un kāri tvers norādījumus par to, kā piepildīt tavas seksuālās vēlmes. Uzspēlējiet spēli "auksts-karsts". Atvēli viņam uz sava ķermeņa kādu īpašu vietu un vadi viņu, sakot "karsts", kad viņš ir uz pareizā ceļa, un "auksts", ja viņš nomaldās no kursa. Vai arī izmēģini šādu triku: paņem viņa roku un lēnām vadi to pa vietām, kur tu vēlies, lai viņš tev pieskaras, bet pēc tam pasaki, cik ļoti tu vēlies, lai viņš to darītu. Atceries, ka tavai balss intonācijai jābūt samtaini kārdinošai, un nekad nenovērtē par zemu vārdiņu "Jā!". Kad viņš beidzot zinās, kas tev patīk, atslābinies un ļauj viņam rīkoties.

* Esi drosmīga. Tagad, kad viņš saprot, kā tieši tevi aplaimot un iepriecināt, dod viņam vēl lielāku varu pār sevi un palūdz, lai viņš aizsien tev acis. Tas, ka tu seksa laikā neko neredzēsi, radīs mežonīgu uzbudinājumu, jo, nezinot, kas notiek, tavi nervu gali būs ļoti saspringti, līdz ar to vīrieša pieskārienus tu uztversi daudz jutīgāk. Acu aizsiešana arī piespiedīs tevi paļauties uz citām izjūtām, kas darbosies pastiprinātā režīmā, lai kompensētu redzi, – it īpaši tausti un garšu. Esi izmēģinājusi arī šo? Tad vadi viņu uz galveno uzdevumu. Parādi viņam, kā tu vēlētos, lai viņš tevi satver, pavērs viņa plaukstu locītavas uz leju, pret gultu un jāj uz viņa kā uz mustanga. Viņš atsauksies taviem jutekliskajiem mājieniem un atbildēs tev ar draiskulīgiem pakalpojumiem.

sekss_ar_prieku_430

Tavas bailes: Tu esi garlaicīga, jo tev patīk misionāru poza

Viena no lieliskākajām lietām šajā vecajā labajā pozā, kad vīrietis atrodas augšpusē, ir tā, ka šī poza ir ļoti intīma – jūsu sejas ir ļoti tuvu, lai varētu skūpstīties, jums var būt nepārtraukts acu kontakts un jūsu ķermeņi ir piekļauti cieši viens pie otra. Tas, ka viņš nosaka tempu, vēl nenozīmē, ka tu nevari ietekmēt mīlēšanās procesu. Nebaidies ieviest kustības, kas šo veco, bet labo pozu parādīs pilnīgi citā, jaunā gaismā.

Risinājumi:

* Gūsti prieku. Izmēģini tā saucamo dzimumakta izlīdzināšanas tehniku. Kad tavs vīrietis ir tevī, pastiepies uz augšu tā, lai viņa locekļa pamatne un iegurņa kauls atrastos vienā līmenī ar tavu klitoru. Grūdienu vietā šūpojies no viena sāna uz otru. Ja nepieciešams, paliec zem dibena spilvenu. Šīs kustības tikai pastiprinās jūsu abu baudpilnās izjūtas.

* Esi drosmīga. Vai esi gatava ņemt to izmēģināt? Radi daudz draudzīgāku spiedienu savam G punktam, pievelkot ceļgalus sev pie krūtīm vai arī paliekot zem dibena spilvenu. Ja esi pietiekami lunkana, vari saliekt kājas un ar pēdām atspiesties pret viņa krūtīm. Vari arī izplest kājas pa visu gultu, iztaisnojot tās un saspiežot kopā gurnus dziļākai un ciešākai iekļūšanai.

Tavas bailes: Uzņemies iniciatīvu

Tas var izklausīties šausmīgi – kas notiks, ja tevi atraidīs? Tomēr lomu maiņa var radīt pamatīgu kaisles pieplūdumu. "Vīrieši ir pieraduši kontrolēt situāciju, tādēļ tas būs īpaši aizraujoši, ja tu maini noteikumus," saka Ivonna K. Fulbraita, grāmatas "Touch Me There!" autore. "Vīriešus uzbudina sievietes, kuras uzņemas kontroli pār viņu seksuālajām vajadzībām, un viņš iekāros tevi vēl vairāk, jo viņa labsajūta būs tavā uzraudzībā. Vēl viens pluss: panākumi gultā var veicināt lielāku pašpārliecību arī ārpus gultas."

Risinājumi:

* Gūsti prieku. Patiesībā tev nemaz nav ļoti jāsasprindzinās uz kaut ko atklāti seksuālu. Jo it viss, kas liks viņam kaut vai tikai aizdomāties par iespējamo seksu, sasniegs mērķi. Izmēģini kādu no šiem trikiem. Kad no rīta ej dušā, atstāj durvis pusvirus. Ūdens šļaksti un domas, ka esi slapja, kaila un tīra, iedvesmos viņu uz kaut ko neķītru. Vai arī, kad viņš jau ir ceļā uz mājām, aizsūti viņam kādu seksīgu īsziņu, piemēram, ar šādu tekstu: "Esmu uzbudinājusies, kur tu esi?" Visbeidzot, kad tu ģērbies, izdari tā, lai viņš ienāk istabā tieši tajā brīdī, kad tev mugurā ir tikai krūšturis, biksītes un augstpapēžu kurpes. Kad būsi devusi savam vīrietim mājienu, ka vēlies viņu, būs nepieciešamas tikai dažas sekundes, lai tu saprastu, ka arī viņš vēlas tevi.

* Esi drosmīga. Liec viņam apsēsties tā, lai ar muguru viņš balstītos pret sienu, bet pati lēnām uzsēdies viņam virsū ar seju pret viņu, kājas stingri atbalsti pret grīdu. Ar rokām atspiedies pret sienu un cilājies augšup un lejup pa viņa locekli, dari to pamīšus ar seklākiem un dziļākiem grūdieniem "Vairums nervu galu atrodas tieši pie maksts ieejas," skaidro Kernels. "Taču daudzi dažādi faktori, piemēram, G punkta stimulācija, spiediens uz dzemdes kaklu un saskare ar klitoru, palīdz tev daudz vieglāk sasniegt lielo kulmināciju. Kad tu variē starp seklām un dziļām kustībām, tu pieskaries it visām savām jutīgajām zonām, novedot savas izjūtas līdz baltkvēlei." Un atceries, ka tavam vīrietim patīk kārdinošais skats, kā kustas tavs kailais ķermenis.

Padomi, kā paaugstināt viņa pašpārliecību

Arī vīrieti var piemeklēt pašapziņas krīzes, kad viņš, piemēram, uztraucas par…

…savu mīlas prasmi. Uzmundrini viņu ar daudz pozitīvām atsauksmēm, labiem vārdiem un nekad neskopojies ar uzslavām. Kad viņš ģērbjas, ļauj viņam notvert tevi brīdī, kad tu viņu vēro, vai vēl labāk meties viņam virsū tad, kad viņš to vismazāk gaida.

…savu izmēru. Nav taisnība, ka tavam mīļotajam vīrietim, lai viņš justos seksuāli pievilcīgs, nav nepieciešams, ka tu viņu laiku pa laikam nosauc par Misteru Vareno. "Patiesībā vīriešiem ir jāzina, ka viņi spēj tevi apmierināt," saka Kerners. Lai maksimāli izmantotu to, kas viņam ir dabas dots, izmēģini šādu triku – kad jūs mīlējaties un tu stāvi četrrāpus ar muguru pret viņu, noliecies uz leju, līdz ar krūtīm aizskar gultu. Tādējādi tavs iegurnis stipri izlieksies, un tavs vīrietis varēs tevī iekļūt neticami dziļi, pievēršot īpašu uzmanību G punkta stimulācijai.

…savu sniegumu. Dažreiz tu sasniedz augstāko virsotni, bet dažreiz ne, un tas ir pilnīgi normāli. Taču izlikšanās, ka esi ekstāzē, kaut gan patiesībā neesi, ir nepatiesi un nekrietni gan pret viņu, gan pret tevi pašu. Pats svarīgākais – šādā veidā tu viņam nepalīdzi saprast un iemācīties, kas galu galā notiek ar tevi tur lejā. Ja gadās, ka tu nekādi nespēj sasniegt baudu, tad paskaidro savam mīļotajam, ka kaut kādu iemeslu dēļ tavs ķermenis šobrīd nereaģē. Piedāvā pārtraukt mīlēšanos un turpināt nedaudz vēlāk.

…sākšanu. Ja viņam bieži zūd erekcija pēc tam, kad viņš uzvelk prezervatīvu, tas ir tādēļ, ka viņš tiek pārtraukts pašā darbības karstumā. Nākamreiz, pirms lieta nonākusi līdz seksam, jau laicīgi sagatavo prezervatīvu un noliec to pa tvērienam, kā arī sagatavo lubrikantu (vislabāk – uz ūdens bāzes). Kad viņš ir gatavs, paņem plaukstā nedaudz lubrikanta un masē viņa locekli, līdz uzvelc prezervatīvu, pēc tam velti nelielu orālu uzmanību viņa sēkliniekiem, vienlaicīgi uzturot acu kontaktu. Tas stipri vien palielinās intimitāti starp jums.

Autors: Ērika Bērziņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsLielais orgasma ceļvedis
Nākamais rakstsKā kļūt neaizmirstamai gultā