1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā kļūt neaizmirstamai gultā

 

Mēs izvaicājām piecdesmit gan jaunus, gan pieredzējušus ļoti seksīgus vīriešus, lai uzzinātu, kas padara sievieti par patiešām neaizmirstamu seksa partneri. Viņu atbildes bija konkrētas, tiešas un pārliecinošas. Lūk, mūsu aptaujas kopsavilkums!

Neaizmirstamā Nr.1:Kā viņa mani ķircina!”

“Pirms došanās uz darbu, kamēr es tīru zobus, mana draudzene nostājas aiz muguras, pavelk maliņā manus šortus un sāk rotaļāties ar locekli,” stāsta Rihards (24). “Tad pēkšņi viņa vienkārši sniedz atvadu skūpstu un izspurdz pa durvīm, pirms esmu paspējis noreaģēt. Vienīgais, par ko es spēju domāt turpmākās astoņas stundas – kāds šonakt būs turpinājums no rīta iesāktajam.” Tikai nedaudzi vīrieši paši spēj radīt šādu erotiskās gaidīšanas situāciju, bet tā ir ļoti uzbudinoša un kārdinoša. Parasti – ja vīrietis ir uzbudināts, viņam seksu vajag šeit un tagad. Taču, šādi ķircināts, viņš visas dienas gaitā iedomāsies par tevi atkal un atkal. Parādi viņam, cik kaisles pilna var būt šāda gaidīšana, un viņš tevī saskatīs sievieti, kas viņa seksuālo dzīvi padara bagātāku!

Bet vakarā, kad viņa uzbudinājums plūdīs pāri malām, viņam būs viens velnišķīgi spēcīgs orgasms. “Man bija meitene, kura reiz bija nolēmusi mani kaitināt ar pārtrauktā seksa paņēmienu. Es jau biju gandrīz sasniedzis orgasmu, bet viņa mani apstādināja un teica, lai vēl paciešos un nebeidzu, tādējādi turot mani uz robežas,” atzīstas Raimonds (31). “Pēc kāda brīža mēs atsākām mīlēties, bet pēc minūtes viņa atkal lika man apstāties. Tās bija patīkamas mocības, bet beigās es piedzīvoju stiprāko orgasmu savā dzīvē.”

Neaizmirstamā Nr.2:Kopā ar viņu es varu izsmieties”

Sekss var būt emocionāls, maigs un romantisks, taču ne katram mirklim jālīdzinās Džeimsa Blānta mīlas balādei. Patiesībā vīrieši vēlas, lai sievietes seksu uztver nepiespiesti un viegli. “Dažreiz notiek visai jautras lietas, piemēram, kāda negaidīta kustība vai skaņa,” saka Andris (26). “Un, ja esmu kopā ar meiteni, kura nevar pasmieties par nejaušu seksuālu kļūmīti, tas sabojā visu noskaņojumu.”Jautrs sekss nenozīmē visnopietnākajā brīdī raut vaļā anekdotes par Peķku un Čapājevu, bet gan ar smaidu pieņemt nepiespiestu atmosfēru. “Vīriešiem patīk rotaļīgums, un dabiski smiekli gultā viņiem ļauj justies ar tevi viegli un nepiespiesti.”

“Tā vietā, lai būtu pati nopietnība, pēc orālā seksa mana draudzene uztaisa tik smieklīgu ģīmi, ka es viņu katru reizi iemīlu vēl vairāk! Skatās uz mani tādas divas pusšķielējošas acis un dīvaina mute!” saka Jānis (25). “Vairums meiteņu justos ļoti nedroši, ja vīrietis pēc tik intīma brīža smietos, taču tas tikai atspoguļo to, cik lielu prieku mums sagādā vienam otra iepriecināšana.”

Neaizmirstamā Nr.3:Viņa mēdz ievilkt mani gultā”

Kad bija pēdējā reize, kad tu ierosināji vienu fikso seksiņu? “Vīriešiem patīk, ja sievietes izrāda iniciatīvu. Tas liecina par tavu seksuālo interesi pret vīrieti, ka tev viņš ir iekārojams. Oi, kā tas ceļ vīrieša pašapziņu un vēl šo to!” saka Cosmo lasītāja Ivonna (26). Turklāt, ja seksā pirmo soli vienmēr sper tikai un vienīgi viens no partneriem, tas kļūst par rutīnu un uzdzen garlaicību seksuālajās attiecībās. Ir taču brīži, kad vienīgais, par ko spēj iedomāties, ir – kā viņu tagad dabūt gultā, kaut pareizāk, protams, būtu pagaidīt līdz vakaram… Bet negaidi! Esi spontāna! Tāpat vīrieti uzbudina sievietes atsaukšanās viņa pieskārieniem un skūpstiem. “Mana sieva pēc dabas ir visai mierīga, taču gultā viņa kļūst… kaujinieciska! Kad lieta tuvojas kulminācijai, viņa konkrēti zina, ko grib sasniegt, atmet atpakaļ galvu un ar rokām ieķeras manī. Zinot, ka tas esmu es, kura dēļ viņa kļūst tik nesavaldīga, es jūtos kā īsts vīrietis,” saka Edgars (25).

Vajag vēl kādu paņēmienu? Parādi viņam, cik kaislīga esi, pirms vēl esat nonākuši guļamistabā. “Kad esam kopā aizgājuši uz restorānu vai arī ballējamies ar draugiem, Liene iebāž savu roku man bikšu aizmugurējā kabatā un iekniebj man dibenā. Vai arī klubā ņemas trīties gar mani. Es taču redzu, ka var stāvēt arī pussoli tālāk, bet nē – viņai vajag trīties tieši gar manu bikšu priekšu!” saka Miks (29) un piebilst, ka tas, protams, esot ļoti patīkami. “Tas man liek noprast, ka viņa nespēj sagaidīt, kad būsim vieni, savukārt man tas rada vēl lielāku vēlēšanos ātrāk palikt ar viņu divatā.”

Neaizmirstamā Nr.4:Viņa mīl savu ķermeni tikpat ļoti, cik es”

Citāts no Bruno (23) stāstītā: “Pirmajā naktī, ko pavadīju kopā ar savu tagadējo līgavu, sekss bija fantastisks… Tikai pēc tam sapratu, ka tas bija saistīts ar viņas atbrīvotību un attieksmi pret savu ķermeni. Viņa absolūti nejutās neērti vai samulsusi, izrādot sevi pilnībā, nevēlējās kaut ko noslēpt.”

Traucē celulīts vai “nepareizais” izmērs ķermeņa lejasdaļā, kundzīt? Bet vīrietim tu tāda patīc. Pretējais dzimums uzskata, ka pārliecība par savu ķermeni ir seksīga. Viņi vēlas, lai mēs būtu pietiekami pašpārliecinātas, lai izrādītu sevi pēc iespējas vairāk – un viņiem nepatīk katru mīļu brīdi pārliecināt tevi, ka tavs dibens nav pārāk milzīgs (kaut, visticamāk, viņi saņemsies, lai tev atkal un atkal to atkārtotu). Tavi kompleksi ir domāšanā, nevis izmēros. Normāls vīrietis ar palielināmo stiklu nepētīs tavas strijas vai citus “trūkumus”, ja tu pati nepievērs tiem īpašu uzmanību. Vīrieši nav nekāda Eiropas Komisija, kas nosaka, vai tu atbilsti standartam vai ne. Viņi taču mūs mīl ar sirdi! Un pārliecināta sieviete, kas uzvedas seksīgi, šķiet seksīga arī vīriešiem.

Neaizmirstamā Nr.5:Viņa man skaidri un gaiši pasaka, ko vēlas”

Cik gan vīrieši nav izlasījuši žurnālus, sēdējuši pie interneta saitiem un runājušies ar draugiem, lai atrastu atbildi uz vienu vienīgu jautājumu: Ko un kā darīt, lai mīļotajai sievietei gultā būtu labi. Tādēļ viņi ir tikai pateicīgi, ja mēs viņiem parādām konkrētus pieskārienus, pēc kuriem mēs alkstam, un citus sevis uzbudināšanas veidus. Ja sievietes klusē par to, kas viņas uzbudina, vīrieši spiesti minēt, un tas var novest pie kļūmēm. Tāpēc tā sieviete, kura izstāstīs mīļotajam savas vēlmes, palīdzēs viņam kļūt labākam mīlētājam, un laika gaitā tas viņai tikai atmaksāsies.

Taču runāšana kādreiz var būt sarežģīta. Ja tu koncentrējies uz to, ko vīrietis dara nepareizi, tas var izklausīties kā pārmetums. Galīgi garām būtu kaut ko teikt un rādīt neiecietīgā vai asā tonī. Tādēļ vairāk uzsver to, kas tev patīk, un maigi norādi, ko varbūt vēlētos citādāk. Lūk, ko saka Juris (22): “Pirmās dažas reizes, kad mēs mīlējāmies, toreizējā draudzene mani vadīja ar maigi izteiktām, bet skaidrām norādēm: jā, tieši tur, tagad tu esi trāpījis, jā, šādi… vēl!” Tas ir līdzīgi, kā labs treneris pamāca sportistu – ar noteiktību un atbalstu.

Neaizmirstamā Nr.6:Viņai ir pašai savs rokraksts”

Pēteris (32) atzīstas, ka viņa draudzenei ir kāds triks, kas viņu tik ļoti uzbudina, ka, lai “palaistu meiteni pa priekšu”, viņam jādomā par vecmammas apakšbiksēm. “Mīlējoties jātnieces pozā, viņa atspiežas pret mani, un pēkšņi pārkusto kreisās kājas potīti pāri labajai. Viņa turpina kustēties, bet veids, kādā es viņā tagad esmu, ir tik neparasts un erotisks, ka, lai valdītos, man jāsaņem visi spēki. Man nekad nav bijusi meitene, kas darītu ko līdzīgu.”

Tieši tāpat kā labs apģērbs liek tev izcelties cilvēku pūlī, arī seksa rokraksts izvirzīs tevi vīrieša baudas atmiņu bankas centrā. Nav nepieciešams izgudrot pilnīgi jaunas pozas. Vienkārši personificē kādu īpašu paņēmienu, kas turpmāk kļūs par tavu un tikai tavu.Lai attīstu pati savu stilu, noskaidro, kas tev padodas vislabāk. Varbūt tev ir īpaša roku tehnika, kuras dēļ vīrietim kļūst mīkstas kājas un sāk trīcēt ceļgali. Vai arī tu varētu radīt knifiņus ar tām sava ķermeņa daļām, kuras viņš dievina visvairāk. Ja viņam patīk krūtis, tad noglāsti savu vīrieti ar tām no galvas līdz kāju pirkstiem. Viņam patīk tavas kājas? Iezied tās ar eļļiņu un uzcel viņam uz pleciem. Un tad, kad pēc orgasma sasniegšanas viņš spēs vienīgi stostīdamies nemitīgi atkārtot tavu vārdu, tu zināsi, ka esi trāpījusi desmitniekā.

Padomi, kurus vari piedēvēt savam stilam

* Maksimālais skūpsts. No visiem skūpstīšanās paņēmieniem, kas aprakstīti amerikāņu skūpstīšanās guru Viljama Keina grāmatā “Skūpstīšanās māksla, vīrieši visaugstāk vērtē kodīgo skūpstu. Ar maigiem sakodieniem ne visai stipri pakodi viņa apakšlūpu, tad turpini virzīties uz viņa zodu, šķērsojot apakšžokli, kā arī maršrutā ietverot auss ļipiņu. Atceries, ka viss tiek darīts tikai ar maigiem kodieniem. “Ja tu izmanto zobus, tas automātiski liecina par mežonīgumu. Un, būsim godīgi, kurš gan nevēlas mīļoto, kurai nepieciešama savaldīšana,” saka Viljams Keins.

* Pavedinošā izģērbšanās. Britu parodiju superzvaigzne Imodestija Bleiza zina vairākus veidus, kā uz mūžiem palikt auditorijas atmiņā. Viņas ieteikums Nr. 1, kas jāzina katrai sievietei? “Novilkt zeķes tā, lai vīrietis tevi iekārotu,” viņa nevilcinādamās atbild. “Sāc, stāvot ar sāniem pret savu partneri. Nesteidzīgi brauki pirkstu galus visas kājas garumā, tajā pašā laikā uzturi nepārtrauktu acu kontaktu. Tad pavedinoši ar mēli samitrini savus pirkstu galus, pieskaries zeķes augšai un pamazām sāc ģērbt to nost. Pēc tam saliec celi, norauj zeķi un pārmet to pāri savam plecam. Tas neprasa lielu treniņu, taču izskatās dikti seksīgi.”

* Izzini viņa maņas. Katram cilvēkam ir kāda maņa, kas izteikta mazliet vairāk nekā citas, stāsta amerikāņu flirtēšanas eksperte Pīta Heskela. Tātad, ja zināsi, vai viņš vairāk atsaucas uz pieskārieniem, skatiem vai dzirdēto, tev ir iespēja viņa uzmanību vērst uz kaut ko konkrētu. Palūdz, lai viņš apraksta vidi, kurā atrodas! Vai viņš sāk ar to, ko redz, dzird vai jūt? Pirmo maņu vari uzskatīt par dominējošo. Ja tu zini, ka viņš ir tendēts uz pieskārieniem, sāc seksu ar masāžu. Ja viņā dominē klausīšanās, čuksti ausī neķītrības un pasaki, kas tevi seksā uzbudina visvairāk. Arī seksa laikā neaizmirsti savas sajūtas pavadīt ar audio materiālu. Bet, ja viņu ietekmē redzētais, tad sarīko ekshibicionistisku seansu, kura laikā nodejo striptīzu vai masturbē viņa priekšā. “Lai piedzīvotu patiešām fantastisku seksu, koncentrējies uz viņa galveno maņu, bet iedarbojies arī uz pārējām – būs lielāks pārsteigums,” iesaka Pīta Heskela.

* Jauns triks ar roku. Grāmatas “Lietas, kas jāzina sievietei par pavedināšanu” autore Emīlija Daberlija atklāj kādu slinku masturbēšanas paņēmienu, kas patiks gan tev, gan viņam (protams, vairāk). “Aptver ar savu plaukstu viņa ar lubrikantu ieziesto locekli, cieši saspied to un, strauji atlaižot, veic stingras, noteiktas kustības. Vienlaicīgi maigi slidini savu īkšķi uz augšu un leju pār saitīti un ādas krociņu pie locekļa galviņas.” Tam nepieciešams zināms treniņš, bet tas ir tā vērts. Šādi darbojoties, tava roka nenogurs, un savu darbu varēsi turpināt stundām ilgi. Taču tev tas nebūs nepieciešams, jo, kā apgalvo Daberlija, “viņš, visticamāk, beigs jau pēc 15 sekundēm”.

* Izmanto savu seju. Varbūt tu domā, ka kaisles pārņemtajam vīrietim nav laika lūkoties tev sejā…? Ja tā, tad tu kļūdies, un tādēļ intīmpreču veikalu tīkla “Ann Summers” reklāmas kampaņas vadītāja Vivjena Bensona iesaka tavā repertuārā iekļaut dažas seksīgas sejas izteiksmes. “Pamēģini seksa laikā aplaizīt lūpas – ar mēli pārbrauc augšlūpai no viena mutes kaktiņa uz otru. Vai arī, stāvot viņa priekšā uz ceļiem un sniedzot orālo baudījumu, uzturi nepārtrauktu acu kontaktu. Tāpat vari ar viņa locekli braucīt pa sava neķītrā smaida līnijām – nepārtrauktais, ciešais skatiens padarīs viņu traku.”

Teksts: Natālija Rumjanceva

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.