5.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Apmeklē izstādi “Izvēlies Latvijas preci 2015”!

 

Jau šajā nedēļas nogalē, no 24. līdz 26. aprīlim, Olimpiskajā sporta centrā Grostonas ielā 6b norisināsies izstāde “Izvēlies Latvijas preci 2015”. Izstādes dalībnieki būs parūpējušies ne tikai par gardiem un smaržīgiem produktiem, bet arī par dažādiem aizraujošiem pārsteigumiem, piemēram, uzņēmums “Ledusdizains.lv” apmeklētājus pārsteigs ar ledus bāru!

Izstādē varēs aplūkot amatnieku darinājumus sākot no „Eko Dzenītis” piedāvātajiem ekskluzīvajiem masīvkoka galdiem līdz z/s „Tiptops” zīmola “AttAck” elektriskajām ģitārām – 100% roku darbs, gatavotas no Latvijā augušiem kokiem, kuras sevi ir pierādījušas daudzās Latvijas grupās, tādās kā „Skyforger”, „Oranžās brīvdienas”, „Green novice”, „Dabasu durovys” un daudzās citās. Izstādē būs iespējams gan apskatīt un aptaustīt, gan uzspēlēt uz dažādām pēc formas, dizaina un komlektācijas ģitārām, kā arī dažas no tām būs iespēja arī iegādāties par īpašām izstādes cenām.

Apkures katlus, kā arī grilus izstādē prezentēs uzņēmums „Grandeg”, kura speciālisti atbildēs uz interesentu jautājumiem, ka arī iepazīstinās ar jaunumiem.

Kā cīnīties ar pavasara nogurumu padomus varēs sniegt „Daba dziedē” – Latvijas zaļās farmācijas uzņēmuma „Silvanols” izveidots projekts, kas apvieno Latvijā ražotu, uz dabiskām izejvielām balstītu produktu zīmolus, vadošos veselīga dzīvesveida un sevis pilnveidošanas ekspertus.

„Melna Coffee” baristas jeb kafijas speciālisti gatavos dažādus kafijas dzērienus (cappucino, latte, espresso un karsto šokolādi), būs iespēja degustēt Melna Coffee (ražotas tepat Latvijā, Ķekavas novadā) sortimenta kafijas, uzzināt par uzņēmumu, kafijas ražošanu un dalīties izstādes iespaidos izmantojot bezmaksas wi-fi.

Izstāde “Izvēlies Latvijas preci 2015″ ir pasākums visai ģimenei, kur ikviens apmeklētājs atradīs sev interesantas lietas, bet plašais nozaru klāsts ļaus iepazīt Latvijas ražotājus. Īpašs iepriecinājums gaidāms arī pašiem mazākajiem – izstādes laikā bērniem būs iespējams baudīt izklaides “Annels” atrakciju laukumā, kā arī konkursus atpūtas zonā. Ieeja bērniem līdz 12 gadu vecumam – bez maksas.

Izstādes laikā uzņēmuma “Sikksi” stendā bērni varēs zīmēt savu sapņu pidžamu vai naktskrekliņu, labākais zīmējums tiks izvēlēts uzņēmuma izstrādājumu sortimenta papildināšanai, kā arī izstādes laikā apmeklētājiem būs iespējams iegādāties „ģimenes komplektu”, kurā var saskaņot vienādu apakšveļu tēvam, dēlam, meitiņai. Bet „Elitera” stendā apmeklētājiem būs iespēja piedalīties īsā aptaujā, kur daži laimīgie saņems dāvanā dūnu/spalvu spilvenu vai ceļojuma spilvenu-pakaviņu.

Visas raksturīgākās Latvijas smaržas, garšas un sajūtas vienuviet!

Ieejas maksa:
Pieaugušajiem: 3,50 EUR
Pensionāriem, studentiem, skolēniem: 2,50 EUR
Bērniem līdz 12 gadu vecumam – bez maksas

Ieskats izstādes dalībniekos: www.facebook.com/percvietejo

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSkaista vai parasta?
Nākamais rakstsVai bikses nogalina sievišķību?