10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

1.augustā – Holi krāsu festivāls!

 

1. augustā Rīgā, Lucavsalā, pirmo reizi Latvijā notiks HOLI krāsu festviāls, aicinot ikvienu dalīties kopīgā priekā un brīvā dabā piedzīvot vienu no krāsainākajiem mūzikas, dejas un mākslas festivāliem šajā vasarā.

HOLI krāsu festivāls ir pirmais un vienīgais krāsu festivāls Latvijā, kas vienuviet pulcē draugus, ģimenes ar bērniem, jauniešus un domubiedrus – dzīves svinētājus un radītājus.

Festivāla apmeklētājiem visas dienas garumā būs iespēja piedzīvot pašmāju un ārzemju mūziķu un DJ šovus, kā arī daudzpusīgi atpūsties radošajās un mākslas zonās. Uz vairākām HOLI krāsu festivāla skatuvēm baudīsim tādus māksliniekus kā Gacho, Astro’n’out, Triana Park, DJ Toms Grēviņš, [Ex] da Bass un daudzus citus. 

HOLI krāsu festivāla saknes ir meklējamas Indijā, kur tas ir viens no senākajiem un tradīcijām bagātākajiem festivāliem. To raksturo prieks, dzīves svinēšana, dziedāšana, dejošana, jaunā sākšana un atvadīšanās no vecā. Košo krāsu pulvera dejās, apkrāsojot vienam otru, un kopīgi metot krāsaino pulveri gaisā, cilvēki nojauc sociālās barjeras, kļūstot vienoti un bezrūpības pilni. Tas ir prieka radīšanas festivāls un laiks, kad viss tiek piedots.

Svinam dzīvi bez robežām un metamies šīs vasaras krāsainākajā piedzīvojumā! Sīkāka informācija par programmu būs pieejama jūlijā.  

Seko līdzi jaunākajai informācijai: www.holi.lv vai www.facebook.com/holikrasufestivals

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.