9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

“Neiespējamā misija: Slepenā nācija” īpašais seanss

 

Šī gada 6. augustā k/t “Kino Citadele” notiks “Kinoblogeri piedāvā” īpašais, ļoti iespējamais „Neiespējamās misijas: Slepenā nācija” pirmizrādes seanss!

Ne viens vien jau ir paspējis nodēvēt 2015. gadu par spiegu filmu gadu – un ne velti, jo šogad uz ekrāniem valda vienkārši spiegu pārbagātība. Tāpēc būtu patiešām jocīgi, ja šogad mums netiktu dota iespēja tikties ar Ītanu Hantu un viņa domubiedriem kārtējā „Neiespējamās misijas” franšīzes papildinājumā:

Ītana Hanta un viņa komandas jaunā neiespējamā misija: izsekot un deaktivizēt sindikātu – starptautiska mēroga slepeno aģentu organizāciju, kuras uzdevums ir iznīcināt NMS aģentūru. Sindikāta mērķis ir iedibināt jaunu pasaules kārtību un īstenot virkni plaša mēroga teroraktu. Viņi uzsāk misiju, apzinoties tās lielāko draudu – sindikāta tīkls aptver visu pasauli…

„Slepenā nācija” būs jau piektā neiespējamā misija, ar ko centīsies tikt galā Toms Krūzs & co. Šoreiz režisora krēslā ir iesēdies Kriss Makverijs („Jack Reacher”), kuram šī būs tikai trešā filma šādā amatā, bet tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir pirmo reizi ar pīpi uz jumta, jo Makverijs jau ilgus gadus ir veiksmīgi darbojies Holivudā kā scenāriju autors, un īpaša draudzība viņam ir izveidojusies tieši ar Kukurūzu – viņu tandēms bija atbildīgs gan par „Valkyrie” un „Jack Reacher”, gan par vienu no lieliskākajiem pagājušā gada action un zinātniskās fantastikas pārsteigumiem, „Edge of Tomorrow”!

Nekur, protams, neizpaliks arī prezentācija (šoreiz ar īpaši intriģējošu nosaukumu “Labākās Toma Krūza filmas bez Toma Krūza!”), kā arī konkursi ar balvām no mūsu atbalstītājiem, kā arī fantastisks Harija plakāts (skat. augstāk). Filmu un Toma Krūza kārtējos neprātīgos kaskadiera trikus skatīsimies kopā ar mūsu pastāvīgo lieldraugu A/S “Aldaris”, kā arī atbalstītājiem Lieliska Dāvana un Coffee Inn, kuri parūpēsies par lieliskām konkursa balvām!

Ļoti gaidām jūs šī gada 6. augustā, 18:30, k/t “Kino Citadele”!

Biļetes jau pieejamas: https://www.forumcinemas.lv/Websales/Show/224128/
Facebook pasākums: https://www.facebook.com/events/980325728694953/

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.