1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Cosmo kino atkal ir klāt – piesakies uz filmas “Draiskule” pirmizrādi!

 

Mums ir lieliski jaunumi – īpašie Cosmo kino seansi žurnāla abonentiem atgriežas! Kā pirmo piedāvājam apmeklēt asprātīgās komēdijas “Draiskule” (“Trainwreck”) pirmizrādi Cinamon Kino. Piesakies uz filmas pirmizrādi arī tu! Pārsteiguma balvas seansa apmeklētājiem sagādās “Dove”, savukārt par atspirdzinājumiem rūpēsies “Aldaris”. 

Eimijas tēvs vienmēr teica, ka monogāmija nav iespējama. Un ar šo devīzi jaunā žurnāliste un meitene bez kompleksiem nu dzīvo pilnā jaudā – baudot dzīvi reibinošās ballītēs un metoties arvien jaunās mīlas dēkās. Negaidīti viņas topošā raksta galvenais varonis – pievilcīgais un veiksmīgais ārsts Ārons sāk raidīt romantiskas jūtas Eimijas virzienā, un viņas bezrūpīgais dzīvesstils ir apdraudēts.

Lai pieteiktos uz filmas pirmizrādi, līdz 12. augusta plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam Instagram, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 14. augustā Cinamon kino plkst 19:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

Par atspirdzinājumiem seansa laikā rūpēsies “Aldaris”. Tev būs iespēja nogaršot STAR kokteiļus, kas ir lieliskas garšas baudījums modernā iepakojumā. Produktu līnijā pieejami STAR OF BERLIN – ar kolas garšu un STAR OF MIAMI ar zemeņu garšu. Šie kokteiļi ienesīs pasaules tendences tavā mājas ballītē un būs lielisks atspirdzinājums karstām vasaras dienām. Kokteiļi jau ir gatavi baudīšanai!

 

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.