6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Latviete Ieva Lagūna kļuvusi par Victoria’s Secret eņģeli

 

Victoria's Secret modes skatēm tiek izvēlētas tikai pašas labākās modeles, kuru vārds jau ir zināms modes industrijas aprindās, tomēr katrai meitenei sevi nepieciešams pierādīt no jauna arī modes skates kastinga procesā. "Šī nav standarta modes skate. Victoria's Secret ir kā izrāde, tāpēc atlasītajām meitenēm ir jābūt īpašām," stāsta Victoria's Secret kastinga direktore Monika Mitro (Monica Mitro).

Šogad vairāku tūkstošu pasaules labāko modeļu konkurencē sevi pierādīt izdevās 13 jaunajām sejām, kuras piedalījās un izturēja Victoria's Secret atlases procesu. Starp svarīgiem vērtēšanas kritērijiem bija ne tikai katras meitenes izskats, bet arī modeles enerģijas strāvojums un personīgā harisma. Kopā ar Ievu Lagūnu kastingā piedalījās tādas pasaules topmodeles kā Adriana Lima, Anja Rubik, Chanel Iman, Karlie Kloss, Joan Smalls, Anais Mali, Toni Garrn, Sui He, Jessica Clarke, Caroline Brasch Nielsen, Bregje Heinen, Shanina Shaik, Elsa Hosk, Cameron Russell, kā arī igauniete Karmen Pedaru.

ieva02_430

"Victoria's Secret modes skate ir liels sasniegums, jo tās modeles, kuras iztur konkurenci un iekļūst skatē, pēc šī panākuma tiek atzītas starptautiskā mērogā," skaidro meiteni pārstāvošās Latvijas aģentūras DANDY MODEL MANAGEMENT dibinātājs Nils Raumanis, "un tas nozīmē tikai to, ka mūsu Ieva beidzot ir pamanīta pasaules līmenī!"

Jau ziņojām, ka pagājušā gada rudenī cita DANDY MODEL MANAGEMENT modele, aizkraukliete Ginta Lapiņa oficiāli kļuva par pasaules mēroga topmodeli. DANDY MODEL MANAGEMENT direktors Dmitrijs Kopeikins komentē Ievas panākumus: "Victoria's Secret skate ir nozīmīgs panākums ikvienas modeles karjerā. Esmu pilnīgi pārliecināts, ka Ieva būs nākamā meitene, kas nesīs Latvijas vārdu pasaulē!

ieva_laguna_647

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPar sarkano un balto
Nākamais rakstsPalídziet