6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Pilsētas mode internetā

 

Cityfashion.lv veikalā ir pieejami tādu plašāk atpazīstam zīmolu, kā Calvin Klein, Guess, Tommy Hilfiger, Liz Claiborne, Buffalo, True Religion un pat tādu slavenu dizaineru kā Kate Spade un Michael Kors darinājumi. 

Līdz šim iepirkties no attāluma bija iespējams, pasūtot preces no katalogiem vai iepērkoties ārzemju internetlapās. Šo piedāvājumu – nopirkt ko citādāku nekā vidusmēra veikalos, izmanto daudzas Latvijas sievietes. Vienīgās neērtības ir tādas, ka preču piegāde no ārzemju internetveikaliem var aizņemt vairākas nedēļas un pat mēnešus, turklāt, ja preces kvalitāte ir neatbilstoša, lai to atgrieztu vai samainītu, jārēķinās gan ar zaudēto laiku, gan iespējamām nelabvēlīgām valūtas kursu svārstībām.

bilde_teksta_vidu_cosmo_1_396

Iepirkšanās CityFashion.lv internetveikalā priekšrocības ir tās, ka visas preces jau atrodas Latvijā, piegāde tiek garantēta 3 dienu laikā no rēķina apmaksas brīža. Ja ir interese, var piezvanīt un pajautāt papildinformāciju.

Nereti ir situācija, ka interesējošo preci grabas apskatīt. Īpaši jau smalkākas vakarkleitas gribas pirms iegādāšanās uzlaikot. Izprotot šīs vēlmes, CityFashion.lv ir radījis iespēju klientiem aizbraukt uz CityFashion.lv biroju un mājīgā gaisotnē novērtēt savas noskatītās preces, kā arī, iespējams, atrast kaut ko jaunu un inernetveikalā neredzētu.

Izmēģini – http://www.cityfashion.lv/!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsAtkal par kino
Nākamais rakstsKartupeļu talka