12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Klāt jaunā Laumelle veļas kolekcija!

 

Jaunajā Rudens/ Ziemas sezonā zīmols Laumelle kolekcijās piedāvā veļu dažāda stila piekritējām – romantiskām jaunietēm, sportiskajām un aktīvajām, ekstravagances cienītājām, kā arī konservatīvākām jaunietēm. Kolekciju izveidē sadarbībā ar pazīstamo franču dizaineru Ēriku Leruā, par iedvesmas avotiem kalpojuši arhitektūras stili, folkloras motīvi, kā arī antīkās kultūras elementi.

Arhitektūras stilu ietekmē kolekcijās tiek izmantots svītrots, elastīgs materiāls savienojumā ar izšuvumu, kurš veidots iedvesmojoties no gotiskās arhitektūras novirziena elementiem. Šosezon tiek akcentēta austrumu folkloras tematika – izšuvums sulīgā krāsu gammā ar rokdarbu efektu. Sezonas īpašā aktualitāte – kolekcija no materiāla ar autentisku 18.gadsimta sienas tapešu rakstu. Romantiskā stila piekritējām tiek piedāvāta viegla, caurspīdīga mežģīņu kolekcija ar īpaši romantisku aksesuāru – plaukšanai pavērušos rozes pumpuru. Konservatīvākām jaunietēm tiek piedāvāt kolekcija no ļoti patīkama, mīksta materiāla savienojumā ar izteiksmīgu mežģīni grafisku ziedu rakstā.

Šajā sezonā īpaši padomāts par sortimenta daudzveidību – tiek piedāvāts bodijs ar īsām piedurknītēm, kuru iespējams izmantot arī kā virsējo apģērbu, kā arī romantisks pagarināts krekliņš garajām rudens naktīm.

Šīs sezonas krāsu gammā dominē kontrasts, īpaši sulīgi toņi, kā arī maigums – mustanga krāsa ar violetu, rozā ar sarkanu, pieklusināti baltais ar zilajām nokrāsām.

laumelle2_282 laumelle1_282_01

 laumelle3_502

 laumelle4_472

Ieskaties arī http://www.laumalingerie.com/!

 laumelle_logo_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsDivi āksti smokingos
Nākamais rakstsPersonīgi par pasakām