4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Jaunā Alexander McQueen briļļu kolekcija

 

Šī saulesbriļļu kolekcija radusies iedvesmojoties no astoņdesmitajiem gadiem. Modelim 4097/S no jaunās AMQ kolekcijas vīriešiem piemīt moderns dizains un ir lidotāju briļļu formā veidotas lēcas, kas savienotas ar trīsdaļīgu virsdeguņa stieni. AMQ logo briļļu kājiņās ir iegravēts ar lāzeru. Tās ir veidotas no koka, kas ir viens no dizainera iemīļotākajiem materiāliem.

brilles1_400

Ļoti pievilcīgas ir arī sieviešu saulesbrilles no acetāta. To dizainā dominē mūsdienīgi akcenti, kas atklājas postmodernisma stilā. Šo briļļu forma ir sejai pieguļoša, akcentējot tievo metāla virsdeguni.

Valdzinoši izliektās AMQ 4101 saulesbrilles ar smalki veidotajiem profiliem vislabāk raksturo vārdi "klasikas evolūcija". Brilles īpašas padara ar lāzeru iegravētais logotips, kas izceļas uz eleganto krāsu – brūns-smilškrāsas, zils-pelēks, šokolādes brūns – melns – fona.

brilles2_200

Nākamās sezonas briļļu rāmji tiek piedāvāti izsmalcinātās formās. Sieviešu modeļiem ir asi profili un lēcas sānos cieši nepieguļ deniņiem. AMQ 4093 modelim raksturīgs unikāls pazeminājuma efekts un tas tiek piedāvāts dažādās krāsu variācijās. Šis ir jauns veids, kādā tiek izmantoti acetāta rāmjus. Tie pieejami pelēkos, ceriņkrāsas, pelēki-zaļos, zili-sarkanos, klasiskajos tumšās šokolādes un melnajos toņos.

brilles3_200

Sieviešu AMQ 4096 modelis ir mūsdienīgs, bet ar retro iezīmēm. Lēcu kontūru virspusē ieskicē gluds metāla ietvars. Kājiņas veidotas no divām daļām – no metāla un acetāta, kas ir savstarpēji savienotas, tādējādi padarot briļļu dizainu interesantu.

brilles4_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPārvarēt bailes
Nākamais rakstsSpēles draugu kompānijā