2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Adidas Originals jaunā Grün kolekcija

 

Kolekcija sastāv no tādām atjaunotām, ilglaicīgām adidas klasiskajām versijām kā Gazelle un ZX500 un arī no jaunumiem ekoloģisko materiālu modē. Ar šo kolekciju adidas Originals turpina darboties kā iedvesmojošs un moderns zīmols ielu modē.

Adidas Originals 2008. gada pavasara/vasaras sezonas Grün kolekcija sievietēm ietver:

Gazelle Grün

gazelle_grun_112

Ilglaicīgos Gazelle apavus ieviesa 1968. gadā, un tie ātri kļuva nepieciešami visai fantazētāju pasaulei un ne mazāk futbola faniem. Apavu jaunā, dabai draudzīgā versija Gazelle Grün ir ražota no bambusa un kokvilnas maisījuma un pieejama pelēkā, dabīgi gaišā un smilškrāsas tonī.

Honey Slipper

honey_slipper_128

Honey Slipper virsdaļa ir ražota no kokvilnas, lina un džutas auduma, bet zole ražota no pārstrādājamas gumijas. Strīpainie balerīnu iedvesmotie apavi pieejami brūnā, pelēkā un gaišā krāsā.

Natural Long Tank

natural_long_tank_182

Šis vasaras topa modelis ir pati par sevi saprotama izvēle videi draudzīgu modeļu cienītājiem. Natural Long Tank ir ražots no materiāla, kas austs no sojas pupiņām un kokvilnas. Īpaši šaurā pleca lente izdekorēta ar koka pērlēm un tiek izcelta, izmantojot uz ūdens bāzes izgatavotas krāsas.

Marathon Vintage Grün

marathon_122

Marathon Vintage Grün ir ražoti no dziju pārpalikumiem, kurus īpaši akcentē bezhroma zamšāda, piešķirot apaviem spilgtumu. Zole ir izgatavota no dažādu veidu pārstrādājamām gumijām.

Meklē adidas Grün kolekciju veikalos jau aprīlī!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsJaunās un uzņēmīgās māmiņas
Nākamais rakstsArdievu, cigarete!