2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Jaunās un uzņēmīgās māmiņas

 

Pēdējā laikā ļoti daudzas man tuvas draudzenes vai paziņas vai nu tikko kļuvušas vai arī tūlīt grasās kļūt par māmiņām. Laikam jau esmu sasniegusi attiecīgo vecumu, kad visapkārt dzirdu: "viņai piedzima meitiņa" un "vai zini, ka arī viņa gaida bērniņu?". Taču šobrīd vairāk nekā jebkad citreiz esmu sākusi cienīt un apbrīnot šo jauno sieviešu uzņēmību.

Piemēram, man bija ļoti liels prieks pagājušajā nedēļā uzzināt, ka kādai manai draudzenei piedzimis dēliņš. Taču tikpat liels bija arī mans pārsteigums un apbrīnas sajūta, dzirdot, ka pāris stundas pirms dzemdībām viņa paspējusi… nolikt eksāmenu un iegūt autovadītāja apliecību.. 🙂

Atceros, ka vidusskolas laikā kāda meitene, kas mācījās manā paralēlklasē iepriekšējā dienā pirms dzemdībām vēl nolika pāris izlaiduma eksāmenus. Jau tad sapratu, ka cilvēkus ar tādu uzņēmību, motivāciju un vēlmi/varēšanu rīkoties es ļoti apbrīnoju.

Protams, saprotu, ka pēc bērna piedzimšanas meitenes dzīvē izmainās daudzas lietas, iespējams, pat viss. Tomēr, manuprāt, ir ļoti daudz tādu meiteņu, kurām iekšā "ir īsts krampis" un viņas var izdarīt apbrīnojami daudz. Vai arī Tu tādas pazīsti?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.