6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Kurpes, kas satricinājušas pasauli

 

Viens no vadošajiem modes žurnāliem Lielbritānijā Drapers ierindojis Crocs to simts zīmolu vidū, kas visvairāk satricinājuši modes industriju. Tos iecienījuši arī virkne pasaules mēroga šovbiznesa zvaigžņu. Crocs nēsā, piemēram, Mets Deimonds, Džeks Nikolsons, Alīsija Silverstone, Vals Kilmers, Als Pačino un viņa bērni, Parisa Hiltone, Goldija Houna, Adams Sendlers, Izabella Roselini, Terija Hačere un daudzi citi.

puika_crocs_kaudzee_400

Crocs apavu unikalitāte slēpjas ekskluzīvajā, patentētajā materiālā Croslite. Materiāls ir ļoti viegls, antibakteriāls un valkāšanas laikā, sasilstot no ķermeņa siltuma, pielāgojas valkātāja pēdas formai. Zoles iekšpusē ir nelieli, bet izteikti robiņi, kas stimulē asinsriti pēdās. Bet apakšējās zoles rievojums mazina slīdamību – daži Crocs modeļi ir īpaši veidoti lietošanai arī ziemas apstākļos. Nelielie caurumiņi vairāku modeļu augšpusē nodrošina to, lai pēda elpo. Šos apavus ir viegli notīrīt ar ziepēm un ūdeni.

crocs_cayman_dzeltens_200

Līdz ar kurpēm var iegādāties arī interesantus kurpju aksesuārus Jibbitz – puķītes, augļu attēli, vispārzināmi simboli un citi – kopā aptuveni 1000 dažādu rotājumu. Tie paredzēti iestiprināšanai Crocs augšpusē esošajos caurumiņos.

Crocs veiksmes stāsts sākās 2002. gadā, kad trīs draugi uz jahtas klāja šķēla Karību jūras viļņus, izjuta trūkumu pēc kvalitatīviem burāšanas apaviem un nolēma tādus radīt. Tikai dažu gadu laikā trīs draugu uzņēmums izaudzis starptautiskā apavu impērijā ar 18 500 tirdzniecības vietām vairāk nekā 90 pasaules valstīs un 14 ražotnēm – Amerikas Savienotajās Valstīs, Kanādā, Ķīnā, Itālijā, Meksikā, Rumānijā, Bosnijā, Ukrainā, Brazīlijā un Vjetnamā. No 2002. gada novembra, kad Crocs prezentēja tirgū savu pirmo modeli Beach, kompānijas produktu klāsts paplašinājies līdz 80 unikāliem modeļiem gandrīz 40 dažādās krāsās.

crocs_athens_zilas_400

Jau līdz 2005. gadam Crocs bija kļuvis par starptautisku fenomenu, visā pasaulē atpazīstamu kurpju ražotāju, kura apavi ir ideāli piemēroti visiem dzīves gadījumiem un ir vienlīdz ērti cik moderni un stilīgi.

crocs_izmeri_492

* Veikali Euroskor t/p Alfa (Brīvības gatve 372), t/c Spice (Lielirbes 29) un veikalā Tērbatas ielā 16/18. Veikali Elkor plaza (Brīvības gatve 201) un Elkor centrs t/c Spice (Lielirbes iela 29)

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPlānošana
Nākamais rakstsPar smaržām