11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Plānošana

 

Šodien ir īpaša diena – apmēram pēc stundas mēs satiksimies redakcijā uz jūnija numura plānošanu. Un tādās dienās es uz drauga jautājumu: „Cikos tu varētu beigt darbu?” varu atbildēt tikai – tas nav prognozējams.

Žurnāla plānošana parasti notiek tad, kad iepriekšējais numurs jau pilnībā nodots mākslinieces ziņā un pat visi bilžu paraksti vietā. Tālāko maija numura ceļu mēs vairs nevaram ietekmēt, un visi spēki tiek veltīti jau nākamajam. Tāpēc bieži vien smejamies, ka darba specifika liek mums dzīvot ātrāk – re, šodien domās jau būsim jūnijā!

Dažreiz mēs katra atnesam kādu našķi un kopīgu uzvārām kafiju, lai iedvesma neapvainojas. Un tad sākas lielais breinstorminga process, tiek mētātas, kritizētas un slavinātas idejas. Bieži paceļam balsi, ļoti bieži smejamies un – pilnīgi vienmēr – iekarstam tā, ka dienas beigās pēc Elīnas rezumē: „Tā, plāns ir gatavs, izskatās labi!” pārņem tāda kā uzrakta lauka sajūta. Un domās jau redzam gaidāmo numuru visā tā krāšņumā. Vēl tikai tāds nieks – atliek to visu realizēt, bet tas jau ir nākamais etaps.

Pagaidām varu pačukstēt tikai to, ka jūnija numuram plānojam svaigas pārmaiņas – jaunas rubrikas un ļoti daudz mēneša aktualitāšu. Tad nu sāciet turēt īkšķus, lai mums šodien vasarīgs domu lidojums!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.