10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

SWATCH piedāvā iespaidīgu Pavasara / Vasaras kolekciju 2008. gadam.

 

GLEAM OF THE NIGHT

Ar viegli noslēpumainu atmirdzumu un intriģējoši fascinējošu rokassprādzi, sieviešu pulksteņu grupā Skin, kas piesaista uzmanību ar mirdzoši baltiem, caurspīdīgiem kristāliem, kas ietverti spoža sudraba un sarkani zeltainā apdarē un veido it kā acu formu. Spoži pulēta sudraba ciparnīca ar caurspīdīgiem baltiem kristāliņiem pie pulksteņa stundu atzīmēm 3, 6, 9 un 12, ir ietverta caurspīdīgā plastmasas korpusā. Pārējie stundu atzīmju rādītāji nav iezīmēti, laiku norāda stundu un minūšu rādītāji, kas ir sarkani zeltainā krāsā.

00026149_320 Ls 59,-

MIRROR TIME

Pulkstenis ar viegli maigu gaismas atmirdzumu sudraba korpusā. Šī stilīgā Irony Lady Square rokassprādze veidota no kantainiem, matēti pulēta tērauda posmiņiem ar tērauda ierāmējumu un uz katra rāmīša ir 12 balti caurspīdīgi kristāliņi, un šī virsma līdzinās sudraba metālkalumam. Kvadrātveidīgais korpuss, kontrastējot pulētajam tēraudam, veido elegantu ierāmējumu spoži pulētajai sudraba ciparnīcai. Ciparnīcai nav pulksteņa stundu atzīmju gradējuma. Laiku norāda smalki veidoti, melnas krāsas minūšu un stundu rādītāji.   

00026162_320 Ls 79,-

LINE PALM

Mierīgas, liektas līnijas un pasteļtoņu badījums kā pludmalē. Jelly in Jelly plastmasas pulksteņa siksniņa rotāta ar maigām krāsu līnijām un līniju liekumiem ar pasteļtoņu krāsu līnijās veidotu palmu koku zīmējumu pie caurspīdīgā plastmasas, gaiši rozā korpusa. Pasteļtoņu motīvs turpinās arī uz ciparnīcas blāvi oranžā, gaiši zaļā un dzeltenā krāsā ar ļoti lielu, rozā krāsas uz balta pamata, arābu ciparu pie pulksteņa stundu atzīmes 3. Pie pārējām pulksteņa stundu atzīmēm ir violetas krāsas marķieri, un laiku norāda gaiši zaļš stundu rādītājs, rozā minūšu rādītājs un smalks, sarkans sekunžu rādītājs

00026157_320 Ls 34,-.  

AIRFUN

Kā spilgtu krāsu virpuļi vasarīgā gaisā. Lady grupas plastmasas pulksteņa siksniņa rotāta ar košām virpuļu virknēm, dominējoši siltos toņos. Gaiši sārts, caurspīdīgs plastmasas korpuss. Ciparnīca ir izveidota kā stilizēts zieds ar sarkanām ziedlapiņām, un ar dzeltenas krāsas arābu ciparu uz katras no tām, pie katras pulksteņa stundas. Laiku norāda noapaļoti, koši dzelteni stundu un minūšu rādītāji, un ļoti smalks, balts sekunžu rādītājs. 

00026147_320 Ls 29,-

FLOWER BALLET

Šī intriģējošā Jelly in Jelly Puzzle Motion piedāvā spilgtu risinājumu ciparnīcai. Rozā plastmasas korpuss ietver mozaīkveida ciparnīcu, kur no astoņām krāsainām plāksnītēm ir izveidots spilgts, abstraktā formā veidots, jaunas sievietes attēls ar ziediem rokās. Katru stundu tas parādās it kā no jauna. Tā kā ciparnīcai nav ciparu marķējuma, tad laiku norāda izgaismoti, rozā stundu un minūšu rādītāji.

00026158_320 Ls 49,-

SHIFTING BLACK

Kā melnbalts deju virpulis. Šī burvīgā Lady grupas rokassprādze piedāvā dinamisku ritmu, kas veidots no tērauda diskiem ar dalītu, melni-baltu vai balti-melnu emaljas dekorējumu. Tā labi piestāv spīdīgajam, melnajam, plastmasas korpusam un divās krāsās, melns ar baltu, veidotajai ciparnīcai. Ciparnīcai ir melni arābu cipari pie pulksteņa stundu atzīmēm 2, 4, 8 un 12 un melns marķējums pie pulksteņa stundu atzīmēm 1, 5, 7 un 11, bet pie pulksteņa stundu atzīmēm 3 un 9 ir tikai svītriņas. Ciparnīcas centrs ir melns, ar baltas krāsas stundu un melnas krāsas minūšu un sekunžu rādītājiem.

00026146_320 Ls 34,-

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.