10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Vīrieša un ūdens vienotība – nerimstošs svaiguma spēks!

 

BOSS Pure pamatā ir maksimāls svaigums. Aromāts gaumīgam, pašapzinīgam, godkārīgam, veiksmīgam un konkurētspējīgam vīrietim, kurš ir savas dzīves noteicējs. BOSS Pure spēks slēpjas dzirkstošajā Vidusjūras citrusaugu aromātā, pildītā ar sulīgu augļu smaržas niansēm un ūdens harmoniju, kas uztur aromāta raksturu – liegs, mūsdienīgs, izsmalcināts un apbrīnojami svaigs.

Virsnotīs: Ūdenspasaules aromāta noskaņa radīta izmantojot vīģeskoka sulu, kas kombinēta ar Vidusjūras citrusaugu pieskaņu – tā radot apbrīnojami skaidru svaiguma dominanti.
Sirds notīs: Smaržu centrālajiem toņiem piemīt izteikts ziedu smaršas dzidrums- dominējot lilijām un hiacintēm. Rezultāts ir izteikti plūstošs, liegs, izsmalcināts aromāts.
Bāzes notīs: Bāzes toņi sastāv no tīra koka, radot maigu, koksnes aromātu, tā pastiprinot aromāta vīrišķīgo raksturu.

boss2_400

Spēcīgs, skaidrs un ļoti elegants, BOSS Pure flakons līdzinās gaismu atstarojošai ūdens virsmai. Uzmanību piesaistošais flakons, kurš veidots kombinējot stiklu ar metālu, iemieso spēku un izsmalcinātību. Flakona krāsa un materiāls ietver sevī mūsdienīgumu, vīrišķību un individualitāti. Flakons it kā ilustrē svaigumu un ūdens spēku modernā un izsmalcinātā izpildījumā.

boss1_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.