1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

CrocsTM nāk klajā ar siltiem apaviem rudenim un ziemai

 

Kolekcijā ir zābaki vīriešiem, unisex modeļi un siltas kurpes meitenēm un sievietēm. Jau pagājušajā sezonā popularitāti ieguva Crocs Mammoth – unisex modelis, kas kļuva par vienu no iecienītākajām Ziemassvētku dāvanām Somijā un citās Eiropas valstīs. „Vasaras sezonā mēs piedzīvojām ļoti lielu pircēju interesi par Crocs apaviem, bija virkne tādu, kas atgriezās pie mums atkārtoti, lai iegādātos tos arī pārējiem ģimenes locekļiem," saka Kristilla Pīpiķe, Euroskor Latvia Iepirkumu vadītāja.

CrocsTM rudens un ziemas sezonas apavos jau tradicionālais patentētais materiāls CrosliteTM apvienojumā ar vilniņu, slēgtiem modeļiem un matējumu ieguvis ziemīgu vizuālo tēlu.

Celeste Suede

seude_220

Celeste modeli raksturo ādas un Croslite apvienojums, interesants divkrāsu vizuālais risinājums un dizains. Pateicoties no Croslite veidotajai pēdas daļai kurpes ir neticami ērtas un mitruma noturīgas, bet ādas virspuse piešķir košu akcentu. Šķērsojošās lentītes labāk fiksē kāju kurpē.

Universālās Troika

troika_220

Sportiski un ērti apavi sievietēm, kuru zoles daļapasargā no mitruma, bet virspuse ļauj kājai elpot. Veidojot šo modeli, Crocs dizaineri vēlējās padarīt to piemērotu gan vēsajiem, gan siltajiem gada laikiem. Paaugstināta papēža daļa pasargā no sniega un dubļiem, ādas virsējā daļa piešķir izsmalcinātības akcentu un silda. Tāpat kā visiem Crocs apaviem, arī Troika zole neslīd un pie tās nepielīp netīrumi.

Bestsellers Mammoth

mamooth_222

Mammoth ir CrocsTM ziemas un rudens sezonas modelis, kas jau pērn iekaroja daudzu cilvēku sirdis visā pasaulē un kļuva par vienu no visvairāk pirktākajām Ziemassvētku dāvanām daudzās valstīs. Piemēram, 2007. gada nogalē, laika posmā no oktobra līdz janvārim, Somijā tika pārdoti 40 000 Mammoth pāri. Savukārt britu laikraksts Daily Telegraph pērn ierindoja šo modeli Ziemassvētku dāvanu TOP 50. Mammoth burvība slēpjas mīkstas istabas čības un tradicionālā CrocsTM modeļa apvienojumā, kas ir neparasts un uzmanību piesaistošs risinājums. Crocs Mammoth ražots no tradicionālā, patentētā materiāla CrosliteTM. Tās augšpusē saglabāti ventilācijas caurumiņi, kurus var rotāt ar JibbitzTM, bet sāni ir noslēgti un papēža daļa – paaugstināta, lai kurpes padarītu piemērotu aukstajai un slapjajai sezonai. Iekšā esošā vilniņa ir ļoti mīksta un viegli noņemama, lai izmazgātu. Kurpes ir viegli uzvelkamas un novelkamas, siltas un ar rievotu zoli, kas novērš slīdamību.

Vīrišķīgie Ambler

ambler_197

CrocsTM Ambler ir vīriešu zābaku modelis ziemai. Tajā apvienotas divas lieliskas vērtības – patentēta materiāla Croslite īpašības nodrošina zābaku ērtumu, vieglumu un noturību pret nepatīkamu aromātu, savukārt ādas virspuse piešķir elegantu dizainu. Arī zābaka apakšējā, no Croslite ražotā daļa, ir matēta un līdz ar to līdzinās zamšādai.

Stilīgie Nadia

nadia_228

Jaunie zābaki Naia rotāti ar mākslīgo ādu un mīkstu vilniņu, bet pēdas daļa veidota no tradicionālā CrocsTM materiāla CrosliteTM, kas ir ļoti viegls, ūdens necaurlaidīgs un neslīd. Zābaki ir pilnībā noslēgti, lai tajos neiekļūtu mitrums un ziemā būtu silti. Zābaka augšējo daļu katra tā valkātāja var nolocīt arī zemāk, tādejādi no gariem zābakiem izveidojot īsos. Pieejami bērnu un pieaugušo modeļi.

Siltās baleta kurpītes Nanook

nanok_217

Siltajā sezonā ļoti populāri sieviešu apavi ir baleta kurpītes. Tagad no tām nav jāatsakās arī laikam kļūstot vēsākam, jo CrocsTM radījis skaistu un elegantu baleta kurpīti ar siltu vilniņu! Jaunais modelis Nanook ir rudens sezonai paredzēta baleta kurpīte, ko ārpusē veido matēts CrosliteTM materiāls, bet iekšpusē – vilniņa.

crocs_400

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.