1.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Lasi matu speciālistes jaunākās atbildes uz lasītāju jautājumiem!

 

No visiem uzdotajiem jautājumiem esam izlozējuši trīs meitenes, kas iegūst dāvanu komplektu no Keune. Šoreiz sveicam Blondais (mob.2204****), Sandra (mob. 2960****) un Linda (mob. 2984****). Apsveicam! Ar uzvarētājām sazināsimies personīgi.

0004kclq_bulls_200

Gribētu uzzināt, cik ļoti ķīmiskā matu taisnošana bojā matus? Kur var ķīmiski iztaisnot matus? Cik tas maksā? Mati patiešām būs taisni? Kā kopt matus pēc tam??
Sveika! Lai matus ķīmiski iztaisnotu, tiem jābūt dabiskiem, nekrāsotiem, nebalinātiem un ar raupju, stipru struktūru. Šoreiz patiešām būs vajadzīgs profesionāļa padoms salonā, lai noteiktu, vai Taviem matiem tas derēs.

Labdien, man ļoti daudz krīt ārā mati. Kad tos ķemmēju, visa grīda ir ar tiem. Slaukot istabas, vienmēr saslauku kaudzi ar matiem. Kad mazgāju matus, tad ar tiem ir pilna vanna. Iesakiet, lūdzu, ko man darīt, esmu izmisumā.

Domāju, ka vispirms jāseko līdzi uzturam un tad var ķerties pie matiem. Galvas ādai vajadzīgas minerālvielas, lai stiprinātu paša mata saknīti. Šīs vielas ir arī Keune Care Line Derma Activating šampūnā un losjonā, to bagātīgais sastāva kokteilis padarīs matus spēcīgus, nostiprinās mata saknīti, baros to un samazinās izkrišanas fāzes aktīvo darbību.

Kā var padarīt matus dzīvīgākus un spīdīgākus? Kādi līdzekļi var palīdzēt matu augšanai? Cik bieži mati ir jāapgriež, lai tie mazāk lūztu un ātrāk augtu?
Pareizam uzturam un matu kopšanai ir liela nozīme ikdienā. Pareiza matu kosmētikas izvēle padarīs matus dzīvīgākus un spīdīgākus. Tāpēc jāizvēlas profesionālā matu kopšanas kosmētika. Tā kā Tevi interesē matu augšana, iesaku izmēģināt Keune Care Line Derma Activating šampūnu un losjonu, balzamu jeb masku piemēro no Keune Care Line sērijas atkarībā, vai mati ir krāsoti vai ne.

Sveiki! Es lietoju profesionālo matu kosmētiku, taču Keune vēl neesmu izmēģinājusi, jo lielajā klāstā vienmēr apjūku. Tādēļ gribētu, lai Jūs palīdzētu orientēties! 1. Man ir sausi mati galos, bet pie saknēm diezgan ātri sataukojas, tādēļ mazgāju katru dienu. Kādus šampūnus un kondicionierus ieteiktu, lai mati kļūtu veselīgāki, gludāki un vairs tik traki nešķeltos? 2. Vai Keune produkciju var lietot katru dienu, tas ir, mazgāt matus ar šiem šampūniem ik dienu?
Matu kosmētika Keune ir paredzēta ikdienas lietošanai, iesaku lietot Derma Regulating šampūnu no Keune Care Line, lai attīrītu galvas ādu, bet galiem lietot Frizzy hair masku, tā nogludinās matus un dos papildu aizsardzību un gludumu. Lai mati nešķeltos, tie jākopj, jālieto serumi un kapsulas galiem, tad mati būs papildus aizsargāti visas dienas garumā.

Sveiki! Mani nomāc jautājums par balinātu matu kopšanu. Mana dabiskā matu krāsa ir brūna, taču jau ilgāk nekā gadu esmu blondīne. Ļoti rūpējos par matiem, regulāri apgriežu galus un lietoju matu eļļas un maskas, nežāvēju ar fēnu, tomēr mani mati ir ļoti sausi. Varbūt jālieto arī kaut kas mitrinošs? Kā vēl lai palīdzu matiem?
Tev ir vajadzīga ļoti laba matu kosmētika, iesaku lietot Keune Care Line dzeltenās sērijas šampūnu, masku un hair-repair spreju matu galiem, kā arī leave-in conditoner, kuru neizskalo. Īpaši bagātais sastāvs atkal padarīs matus vitālus un koptus.

Kā iegūt matu kuplumu? Man ir gari, taisni, balināti un turklāt vēl smalki mati?
Pavisam vienkārši – lietojot Keune Care Line Absolute Volume šampūnu. Tā sastāvā ir kviešu proteīni, kas uzbriedina matu un fiksē lieliskā apjomā. Balzamu izvēlies tieši balinātiem matiem, lieto dzeltenās sērijas masku un lieto tikai uz galiem.

Sveiki! Man ir problēma ar matiem. Tie izkrīt un lūst, nopirku vitamīnus pret matu izkrišanu, bet tie vienalga izkrīt. Pa virsu garajiem matiem ir parādījušies īsi, nolūzuši mati. Cenšos kopt ar vislabākajiem līdzekļiem. Dažreiz žāvēju ar fēnu, bet ļoti reti. Nezinu, ko darīt. Vai varat kaut ko ieteikt?!
Tavam organismam nepieciešams sabalansēts uzturs un minerālvielas. Lieto arī Keune Derma Activating šampūnu un losjonu vismaz 3 mēnešus, tas samazinās izkrišanas fāzes aktīvo darbību un stiprinās matu saknes.

Sveiki! Vai Dzintara matu eļļa palīdz matiem, lai tie ātrāk ataugtu? Uz tās rakstīts, ka stimulē matu augšanu. Citi saka, ka palīdz, bet citi, ka ne. Paldies!
Jāpēta sastāvs. Ja nepalīdz Dzintars, vari pamēģināt Keune Derma Activating losjonu no Care Line, tā sastāvs ir ļoti aktīvs un bagātīgs – melnā tēja, kofeīns, Red Bull augs stimulēs jaunu matu augšanu un nostiprinās matu saknes.

Kā panākt, lai mati kļūst gludi un smagi arī mitros laika apstākļos.
Jālieto matu kosmētika, lai iegūtu gludus un pasargātus matus. Keune Ultimate Control šampūns un maska no Care Line nogludinās matus, aizsargās no vides kaitīgās ietekmes, un mati kļūs taisnāki, gludāki un spīdīgāki.

Vēlos saņemt Jūsu atbildi uz šiem jautājumiem. Matus krāsoju vienreiz gadā, lai būtu spīdīgāki un būtu izteiksmīgāks tonis, bet mati pūkojas, toties nešķeļas. Kādas piecas stundas pēc izmazgāšanas tie paliek atkal galos sausi un ķeras ķemmējot, līdz ar to ir grūti matus izaudzēt, jo ķemmējot mati saķeras ķemmē un noraujas. Matu struktūra ir smalka/plāni mati, sānos tie ir taisnāki, bet pakauša daļā met tādus kā viļņus. Īsāk sakot, problēmas man ar tiem netrūkst. Taisnoju tikai kādas divas reizes gadā. Ar fēnu nežāvēju. Kā lai tieku vaļā no matu pūkošanās, sausuma galos un matu galu piņķerēšanās?
Jālieto profesionāla kosmētika, iesaku izmēģināt Keune Care Line Ultimate Control šampūnu un masku matiem, to efektīvais sastāvs padarīs matus gludākus un veselīgākus.

Kā cīnīties ar taukainām matu saknēm un sausiem, lūstošiem matu galiem? Mazgāju matus katru dienu!
Jālieto profesionāla matu kosmētika galvas ādai, iesaku lietot Derma Regulating šampūnu, lai tauku dziedzeri galvas ādā darbotos sabalansēti, bet matu galiem iesaku Care Line dzelteno kondicionieri no Keune.

Labdien. Katru rītu man ir jāmazgā mati, jo tie ir kā ar speķa gabalu nosmērēti. Matus lutinu ar olīveļļas masku, tāpēc tie ir spīdīgi, nelūst, nešķeļas, bet diemžēl problēmu ar taukainību šampūns neatrisina.

Lietojot olīveļļu, esi pārtaukojusi matu saknes, tās ir aizķepušas, un galvas ādai nepietiek skābekļa. Iesaku vismaz 3 mēnešus lietot Keune Care Line Derma Regulating šampūnu, lai attīrītu galvas ādu un tauku dziedzeri galvas ādā darbotos sabalansēti. Tad mati kļūs spīdīgi un vitāli.

Vai krāsoti mati aug lēnāk nekā nekrāsoti?
Matu augšana atkarīga no augšanas fāzēm un personīgās veselības, jo veselīgāk dzīvosi, jo biežāk lietosi ar minerālvielām bagātu kosmētiku, jo ātrāk mati augs. Iesaku pamēģināt Keune Care Line Derma Activating šampūnu un losjonu.

Sveiki! Mana problēma ir tā, ka nevaru matus nēsāt izlaistus! Mitrā laikā tie sapūkojas, saveļas un ir trausli, tiem nav apjoma! Esmu mēģinājusi dažādas apjoma putas un lakas, bet nekas nelīdz! Gaidīšu atbildi, paldies jau iepriekš!
Lai mati izskatītos veselīgi, svarīga ir pareiza kopšana, jālieto profesionāls šampūns un maska, tikai tad mati būs apjomīgi un gludi. Iesaku Keune Care Line Ultimate Control šampūnu un masku, kas jālieto regulāri.

Kāpēc mani mati, kas it kā ir taisni, bet nav gludi, spurojas uz visām pusēm un galu galā izskatās pēc sariem, nevis matiem?
Jālieto laba maska, iesaku pamēģināt Keune Ultimate Control masku un noteikti arī šampūnu no Care Line.

Labdien. Vēlējos vaicāt, ko lai daru ar saviem matu galiem. Tie ļoti šķeļas, turklāt ir ļoti sausi, salīdzinot ar pārējiem matiem. Turklāt matu gali nepakļaujas ieveidošanai. Kā lai es atgūstu savu matu galu dzīvīgumu?
Jāapciemo frizieris, jāizvēlas jauks pakāpenisks griezums un jāsāk lietot Keune Care Line matu kosmētiku attiecīgajam matu tipam, ārstnieciskā sērija palīdzēs kopt un rūpēties par to, lai ikdienā mati izskatītos nevainojami.

Šķiet, ka mani mati ir visu iespējamo problēmu salikums. Tātad mani mati ir ļoti biezi, diezgan gari, ne taisni, ne lokaini, nav gludi, bet pūkaini, it īpaši mitrā laikā, tas ir ārprāts, pēc mazgāšanas žūst ļoti ilgi. Līdz šim neesmu atradusi sev piemērotu matu kosmētiku. Varbūt Jūs varat ieteikt kādu līdzekli, lai vismaz noņemtu matiem pūkainumu un padarītu tos gludus? Liels paldies jau iepriekš!
Protams, Taviem matiem būs piemērota Keune Care Line Ultimate Control sērija, šampūns un maska jeb kondicionieris, šie produkti padarīs matus viegli ķemmējamus, gludus un spīdīgus.

Kāpēc izkrīt mati? Lai arī kādus matu līdzekļus es lietotu, katru reizi, kad mazgāju matus, man izkrīt ne viens vien matu kušķītis. Vai ir kādi līdzekļi, kas tiešām palīdz? Pie kāda ārsta griezties?
Katru dienu izkrīt noteikts matu daudzums, un katram tas ir individuāli. Sāc lietot šampūnu un losjonu, kas aktivizē matu augšanu, un pēc neilga laika būs pirmie rezultāti, šie produkti nostiprinās saknes un aktivizēs jaunu matu augšanu. Ja tas nelīdz, iesaku doties pie ārsta-trihologa.

Sveiki. Mana problēma ir šāda – man ir krāsoti gaiši mati, bet tie ir zaudējuši toni un izskatās dzeltenīgi. Kā lai uzlabo to toni??
Keune klāstā ir speciāls šampūns šādai problēmai, lieto katrā mazgāšanas reizē Silver Reflex šampūnu, un tas attīrīs gaišo matu no dzeltenīgā pigmenta, ko iegūstam no vides apstākļiem un ūdens.

Man ir ļoti nepaklausīgi mati, un mitrā laikā tie vienmēr lokojas, kas man ļoti nepatīk. Mani mati nav ne cirtaini, ne pilnīgi taisni. Gribētu vaicāt, vai ir kāds līdzeklis, ar kuru varētu matus iztaisnot, un tie arī paliktu taisni, nevis visu laiku dedzināt ar taisnotāju!… Pagaidām neesmu atradusi tādu līdzekli. Un vēl viens jautājums. Ko Jūs varētu ieteikt pret matu galu šķelšanos? Lai arī ko es darītu, matu gali pēc laika atkal ir sašķēlušies, bet es vēlos izaudzēt garus matus. Man ļoti patīk gari mati, un tagad, kopš bērnībā nogriezu īsus matus, mājās stāv arī bize, bet nevaru izaudzēt garus matus šķelšanās dēļ, un mati vienkārši nav smuki… Un vēl, cik daudz matu var izkrist, nu tā normāli? No kā ir atkarīga matu izkrišana? Esmu lasījusi visādus žurnālus, bet man nav tādas vainas, kāpēc lai tie kristu laukā. Izkrišanas dēļ tie arī vairs nav tik biezi.
Jālieto profesionālā kosmētika Keune Care Line Ultimate Control, kas pasargās matus un padarīs gludākus. Matu galiem piemērotas ir kapsulas Blend Shine, kuras uzvilks galiem tādu kā plēvīti, tas pasargās no šķelšanās.

Labdien! Man ir pabiezi, taisni, gari un smagi mati. Vai Jūs varētu ieteikt, kādus veidošanas un kopšanas līdzekļus es ikdienā varētu lietot, lai piešķirtu apjomu, kā arī savaldītu matus, jo tie veidojas paši pēc savas gribas? Paldies!
Lieto Keune Care Line Ultimate Control šampūnu un masku, un mati kļūs gludi un pakļāvīgi, kā arī tiks pasargāti no fēna karstā gaisa.

0004hbfr_bulls_200

Iepazīsties arī ar citām Keune speciālista atbildēm! Spied šeit!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.