1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Iepriecini sevi ar valdzinošu apakšveļu!

 

Babydoll

Šim satriecošajam Vintage veļas komplektam ir zelta mežģīņu apdare, kas pārklāj melno pamatni, radot greznu, antīku iespaidu.  Viegli polsterētajām bļodiņām ir zelta mežģīņu apdare, kas turpinās arī uz plecu lencītēm.  Krūšu bedrīti rotā maza bantīte.  Zem krūšu līnijas turpinās vertikālas mežģīnu lentītes kuras beidzas ar mazām bantītēm izceļot šīs preces eleganci.  Komplektā ir stringu biksītes un zeķturu lencītes.  Zeķes tiek piedāvātas atsevišķi. Cena Ls 36

babydollcopyps_350

Empress Silk 

Iedvesmo ar Empress krūšturi!  Šim skaistajam sarkanmelnajam balconette zīda krūšturim ir līdz pusei plisētas bļodiņas ar melnu mežģīnu apdari, dekoltē bedrīti rotā melna bantīte ar akmentiņu.  Pieskaņo komplektam stringus, biksītes un zeķturi.  Sajūties neatvairāma! 

Cenas:  krūšturis Ls 30, zeķturis Ls 12, stringi Ls 14, biksītes Ls 19

empresssilkcopyps_350

Pink Robe

Šis īpaši mīkstais īsais rozā halātiņš noteikti radīs Tev mājīguma un omulības sajūtu un pasargās Tevi no aukstuma šoziem!  Halātam ir kapuce, sasienama josta un divas sānu kabatas.  Lieliska ideja dāvanai, jo mūsu veikalā to iesaiņos BEZMAKSAS.  Vairāk nekā 8 dažādi  SOFT TOUCH halātu modeļi sākot no Ls 22.

pinkrobecopyps_350

Rose Overlay 

Elegants un valdzinošs atlasa balconette krūšturis ar rožu raksta mežģīņu apdari.  Bļodiņu augšējo daļu grezno sarkanas atlasa rišas. Komplektā varat izvēlēties stringus, biksītes un zeķturi. Visi šie produkti ir no atlasa ar mežģīnu apdari un rotāti ar atlasa bantīti.  Īpašiem gadījumiem piedāvājam iegādāties korseti.

Cenas: krūšturis Ls 24, zeķturis Ls 14, stringi Ls 12, biksītes Ls 17, korsete Ls 30.

roseoverlaycopyps_350


La Senza veikals "Galerijā Centrs" .  Darba laiks: 10-22.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.