12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

CrocsTM rudens un ziemas kolekcija ir klāt!

 


Tāpat kā visi CrocsTM apavi, arī šīs sezonas kolekcija ir veidota no patentētā materiāla CrosliteTM. Tas ir ļoti viegls, antibakteriāls, neuzsūc netīrumus un ir viegli notīrāms ar ūdeni un ziepēm. Atkarībā no modeļa, CrocsTM apaviem ir dabīgās vai mākslīgās ādas un auduma detaļas, dažiem modeļiem – gumijas zoles.

Claire
Silti un mitrumu necaurlaidīgi ziemas zābaki. Tiem ir siltināta iekšpuse, pēdas daļa veidota no CrosliteTM materiāla, zoles klātas ar rievotu gumijas kārtu, lai samazinātu slīdamību. Zābaku stulmi veidoti no ūdensnecaurlaidīga auduma.

claire_black_black_572

Nadia
Ziemas zābaki, kam pēdas daļa veidota no CrosliteTM, bet stulms – no ūdensnecaurlaidīga auduma un mākslīgās vilnas. Zābaki ir pilnībā noslēgti, pēda tajos jūtas ļoti brīvi, pietiek vietas siltām zeķēm. Zābaka augšējo daļu var nolocīt arī zemāk, tādejādi no gariem zābakiem izveidojot īsos. Viegli izmazgājami ar ziepjūdeni.

women_nadia_berry_430
Tilda
Rudens kurpes, ko var pielāgot gan košam, gan neitrālam ikdienas stilam. Kurpju iekšpusē ir mīksta, elpojoša auduma oderīte, ko var izņemt un izmazgāt. Odziņu piešķir ādas lentīte, bet zoles klāj rievota gumijas kārta, kas samazina slīdamību.

tilda_plum_espresso_419

Gretel

Siltināta modeļa Tilda variācija. Kurpes, kas piemērotas arī ziemas apstākļiem ar mīkstu un pūkainu mākslīgo vilniņu. Vilniņu var izņemt un viegli izmazgāt (drīkst mazgāt tikai ar rokām). Vizuālam akcentam – krāsainā ādas lentīte, praktiskumam – rievota gumijas kārta uz zoles.

gretel_canary_oatmeal_430
    
Lily Velvet

Sievišķīgs rudens apavu modelis sievietēm. CrosliteTM zole un samta auduma virspuse. Kurpes ir elegantas un piestāv arī lietišķam stilam. Tai pašā laikā CrosliteTM nodrošina vieglu un mīkstu gaitu visa dienas garumā.

lily_velvet_plum_espresso_430

Polar Mammoth

Jau pazīstamā un iecienītā CrocsTM ziemas apavu modeļa Mammoth papildināta versija. Silti apavi, kas piemēroti rudens un ziemas apstākļiem, ar samta audumam līdzīgu oderīti. Var rotāt ar JibbitzTM aksesuāriem.

mammoth_polar_berry_chocolate_430
    
Mammoth Leopard
Tradicionālais Mammoth modelis ar leoparda rakstu. Mīksta mākslīgās vilnas odere.

Blitzen

Rudens un ziemas apavi ar mīkstas mākslīgās vilnas oderi. Kurpju siluets ir tāds pats kā Mammoth, bet to virspuse ir gluda, tikai ar dažiem ventilācijas caurumiņiem kurpju sānos.
blitzen_black_black_430

Šie apavi pieejami veikalos Piki Mondi (TC Domina un TC Mols) un veikalā un radošajā darbnīcā Baba (Baznīcas ielā 37).
 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPati savas laimes kalēja
Nākamais raksts2.diena.