6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

“Naivisms modē” jeb “Stils Bez Tabu” meklē jaunus talantus !

 

lido_149_copy_200

"Stils Bez Tabu" komandas novērojumi, veidojot reportāžas, liecina, ka neordinārus tērpus un aksesuārus rada entuziasti bez profesionālas izglītības. ""Naivisms modē" ir kā dabas bērna skatījums uz dzīvi, parādībām un mākslu. Turklāt ir būtiski padarīt modi daudzšķautņaināku un novērtēt Latvijā radītas lietas," uzskata rubrikas "Stils Bez Tabu" veidotāja un konkursa idejas autore Gundega Skudriņa.

"Stils Bez Tabu" komanda informē, ka konkursā var piedalīties ikviens neatkarīgi no dzimuma vai vecuma, kura hobijs ir tērpu darināšana un kuram nav izglītības apģērbu dizaina specialitātē. Gundega Skudriņa stāsta: "Tērpu materiālu un tehnikas izvēle absolūti netiek ierobežota. Piedalīties var ikviens, kurš šuj, ada, metina vai līmē. Galvenais – lai autora radītās lietas tiek nokomplektētas, un tās veido vienu tērpu."

Konkursa uzvarētāju noteiks "Stils Bez Tabu" pieaicināta žūrija Latvijas modes mākslinieku, stila žurnālu redaktoru un citu radošo personību sastāvā. Konkursa fināls, kurā notiks dalībnieku tērpu demonstrēšana, notiks 12. oktobrī izstāžu zālē "D.Fab".

c_131b_637

Lai piedalītos konkursā, līdz 27. septembrim jāiesniedz:

  • autora darināta tērpa fotogrāfija;
  • tērpa autora fotogrāfija;
  • īss apraksts brīvā formā par tērpa autoru.

Pieteikumu pieņemšana:

  • info@stilsbeztabu.lv
  • Maskavas iela 322, Rīga, LV – 1063, ar norādi TV3 "Stils Bez Tabu" konkursam.

Konkursa nolikums:

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts3.dienas rīts!
Nākamais raksts04.09.2009.