1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Rudens uz ziemas tendences veikalos “Esprit”

 

ca01_dina5_72dpi_595

Women Casual rudens ziemas 2009/2010 kolekcija atnāk ar "DER VISS" attieksmi- tā ienes jaunas krāsas, stilus, dažādas piegriezuma iespējas. Līnijas centrā ir Bohemisks skats, kas sevi atklāj no jaunas mūsdienīgas puses, iespaidojoties no čigānu, dienvidamerikāņu un dienvideiropas motīviem, kā arī no mežonīgo rietumu pievilcības. No lielās daudzveidības tiek izceltas garas adītas jakas, vestes, jātnieku bikses un meteļi ar klasiskas pieskārienu.

Plūstošs zīds un rievots satīns, mohēra un velvets- jaunums, kas nodrošina interesantu ārējo izskatu. Šīs sezonas džinsu stilā iezīmējas izdilušas taisna griezuma bikses, kā arī džinsu bikses ar platiem galiem. Vidēji balinājumi un izteikts vintidžs- stilu padara tīrāku un spožāku. Akcents tiek likts uz atlokiem, kas pievērš acu skatienu šaurajiem un cigārveidīgajiem džinsiem. Krāsas: sulīgi oranžs, tumši sārts un dažādi zaļie toņi.

caacc01_dina5_72dpi_595

co01_dina5_72dpi_595 

Women Collection Rudens/ziemas kolekciju raksturo kontrasts starp jauneklīgu sievišķību un nobriedušu atturību. Kvalitāte un māla krāsas nianses, grafika, izteikti sievišķīgs silueti, kas tiek kombinēti ar mīkstu aitas vai alpaka vilnu. Te plūstošu materiālu kombinācijas rada nenovērtējamu iespaidu. Women Collection kolekcija ietekmējas no Balkāniem un Āzijas, kas apvienojumā ar Britu šiku Amerikāņu skatījumā ir guvusi dabisku kopiespaidu. Kolekcijas centrā ir akcents uz vienotu veselumu: trikotāžas kleitas, bikšu kostīmi un mēteļi- mūsdienīgam skatījumam pievienojot audumu un krāsu sajaukumus. Dominējošie ir sārtie un zilie toņi savienojumā ar dabiski nosvērtajiem.

co08_dina5_72dpi_595

edc by Esprit edc by Esprit jauno sezonu sāk ar jauna ariostokrātisma iezīmēm. Rūtis rudens/ziemas sezonā tiek uzskatītas un godātas vairāk par visu, te tās tiek papildinātas ar dažāda veida krāsu kombinācijām, ziedu rakstiem, etniskiem elementiem, strīpām un milzīgiem adījumiem. Jaunais aristokrātiskais stils atklāj nebijušas materiālu kombinācijas, čigānu temperamentu un folkloras iezīmes. Tūri pa klubiem ir aizstājusi ceļošana, kas dienas kārtību papildina ar jauniem printiem un omulīgiem adījumiem- ne vien jakās, šallēs un cepurēs, bet arī legingos. Autentiski mazgājumi un mūsdienīgi auduma bojājumi piedod džinsam jaunu temperamentu. Virsjakas parādās ar milzīgām apkaklēm un mākslīgās ādas vilnu, kas tēlu padara gatavu jaunajai sezonai. Sārtā nokrāsas, ogu toņi un petrolija uzliek spilgtus akcentus starp melno, brūno un pelēko.

ca11_dina5_72dpi_595

ESPRIT Men Casual ESPRIT Men Casual prezentē praktisku, mūsdienīgu stilu 2009/2010 rudens ziemas sezonai, kurš skaidri pauž dabiskumu. Rupja adījuma džemperi un rokdarba sajūta rada nojausmu par orģinalitāti akcentētējot klasiskus dizainus. Kombinācijas ar vienkāršiem dizainiem- tādiem kā vējjaka, trencis un mētelis- rezultāts ir nesaprotams stils, kurš iederas kaut kur starp naturālo un mūsdienu tehnoloģijām. Autentiski mazgājuma un vārījuma efekti rada vieglu vintidža stilu. Oranžs, zils, petrolejas krāsa un purpurkrāsa piedod akcentus brīvajai kolekcijas pamatkrāsu gammai- silti bēšajam, brūnajam, sarkanajam un pelēkajam.

 ca05_dina5_72dpi_595

ESPRIT Edc Men Ceļojums ESPRIT Edc Men rudens ziemas 2009/2010 tendencēs sākas ar urbānisko britu stilu: foršs lielpilsētas un dabīgā miksējums, kas parāda vectēvu stila un kosmopolītisko tendenču sajaukumu. Retro dizaini ar tradicionāliem modeļiem kombinēti ar rupjiem adījumiem. Žaketes ar ādas ielāpiem uz elkoņiem un naģenes rada britisku koledžas stilu, auduma faktūrā izmantojot skujiņrakstu un kā arī rūtainus audumus.

Tad prom no pulsējošās metrapoles uz laukiem: etniskais dizains iegūst praktisku izskatu ar nekonkrētām detaļām. Džinss autentiskajā balinājumā ar nonēsājuma efektu perfekti sader ar platiem, adītiem džemperiem un vilnas jakām. Tendence ir arī kažokādas apkakles un oderējumi kopā ar flaneļa krekliem, lai būtu silti pat ļoti zemā temperatūrā. Un kad ziema ienāk pilsētā, ir pienācis laiks pievērsties pēdējam tēlam edc stila ceļojumā: futūriskiem piegriezumiem un metāliski spīdīgiem audumiem, kas rada asociācijas ar polāro ekspedīciju. Melnie, pelēkie un brūnie toņi ir paspilgtināti ar dzelteno un purpurkrāsas toņiem.

 edc04_dina5_72dpi_595

ESPRIT – PASAULE IR MŪSU KULTŪRA

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsRealitāte?Vai vēlamā realitāte?
Nākamais raksts10 Corso Como