5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Iepazīsti Karen Millen jaunākās tendences!

 

km_fw_09_1_430

Svarīga ir šo elementu kombinācija, kas sniedzās pāri klasiskajiem standartiem. Tā ādas jaka lieliski kontrastē ar adītām un izejamām kleitām, klasiskā žakete kombinācijā ar džinsiem, tvīdam liek mirdzēt duetā ar fliteru topu. Krāsu palete rudenīga – melns, pelēks, tumšais džinss, kontrasta ar baltā un bēšā niansēm. Apavi un somas pakārtoti apģērbiem – grafiski melnbalti, sudraba apavi ar akmeņu spīdīgām detaļām. Gan klasiskās augstpapēžu kurpes, gan mokasīni.

km_fw_09_2_430 

Metropolitan Nedaudz ikdienišķāka, raupjāka kolekcijas daļa, kurai iedvesma smelta no motociklistu modes, delikātā KM interpretācijā. Tendence galvenokārt izpaužas rāvējslēdžu detaļās, spīdīgo un matēto tekstūru kombinācijās. Tā tvīds iet roku rokā ar satīnu, adījumi ar ādu. Mēteļos vēl joprojām manāma militāra iezīme, kas nemaz nedomā izzust no pasaules modes mēlēm. Metropolitans ir mūsdienu sievietes ikdienas garderobe. Svarīgākais ir kombinēt – "dilušo" džinsu ar klasiska piegriezuma žaketēm, ādas jaku ar zīmuļsvārkiem utt., radot patiesi atraktīvu pilsētnieču tēlu. Krāsu paletē dominē jau iepriekšminētie tumšie toņi + violetais, zaļais, baltais. Aksesuāros kā spēcīgs akcents redzams dzīvnieku apdruku motīvs, kas padara konkrēto kolekciju iekārojamāku.

km_fw_09_3_430 

Sport Deluxe 80.-to gadu sporta katalogu vadmotīvs. Sporta apģērbu vēsmas pakārtotas ikdienas elegancei. Spilgto toņu īsie divrindu pogu pusmēteļi kombinācijā ar pieguļošām biksēm rada militāru noskaņu un apjoms koncentrējas ķermeņa augšdaļā. Šajā sezona svarīga loma ir pleu polsteriem – tie var parādīties ne vien mēteļos un žaketēs, bet arī vieglākos apģērbos. Apjomi apģērbā nosaka tēla siluetu – kombata krītošās bikses apjomu koncentrē apakšdaļā, padarot tēlu nedaudz bohēmisku, bet piedurknēs bagāta vējjaka piešķirs greznu varenību. Jāņem vērā, ka šādi apģērba gabali jākombinē ar pilnīgi pretēji šauriem apģērbiem, tādējādi palielinot efektivitāti.

km_fw_09_4_430

Posh suit Kolekcijas pamat iedvesma nāk no klasiskām Angļu medību ainām, 40.-to gadu sievišķīgas pārpilnības, elegances un intrigas. Jātnieces tēla pamatā ir garie zamša jātnieku zābaki, kas šosezon ir aktualitāšu virsotnē, tiem ļoti piemērotas ir apspīlētās vai kombata bikses ar baltu klasiska piegriezuma blūzi. Otrs – daudz sievišķīgāks tēls veidojas no klasiskās smilšu pulksteņa formas kleitām, un zīmuļveida svārkiem ar akcentētu vidukli, ko velkam kopā ar angliski sarkano, melno vai rūtoto gara piegriezuma mēteli. Augšdaļām piemēroti ir pieguļoši adījumi ar delikāti militārām detaļām. Lai padarītu tēlu maigāku iespējams kombinēt raupjos mēteļu audumus ar smalkām zīda blūzēm, kas arī šosezon paliek KM zīmola trumpis. Cimdi, plata vidukļa josta un spīdīga lakādas soma noved tēlu pie absolūtas pilnības.

km_fw_09_6_430

Elegantly Wrapped Ultra eleganta, glamūra un rūpīgi izskopta vakara kolekcija uz 80.-to gadu stilistiskās bāzes. Izejamo kleitu modeļi pārsvarā garumā virs vai zem ceļa. Izteikti sievišķīgi, apspīlēti silueti. Tā pat kā pagājušo sezon, arī šobrīd neizpaliek tādas detaļas kā auduma savilkumi, rozes, lentes, korsešu motīvi. Vispiemērotakais audums protams ir zīds un tā kombinācijas. Krāsas pavedinoši sarkana, rozā un oraža kā sezonas krāsu kombinācija, noslēpumaini tumši zilais un klasiski melnais, nedaudz no iepriekšējām sezonām saglabājies arī violetais. Vēlviena izteikta sezonas aktualitāte – leoparda raksta motīva apdrukas krāsainā interpretācija, kas izskatās intriģējoši un bezgala rotaļīgi sievišķīgi. Kleitās arī manāma spēle ar krāsu laukumiem un pretkrasām.

km_fw_09_7_430

Elegantly Wrapped II Iepriekšējās kolekcijas turpinājuns, tacu tumšākā toņu paletē, spēle ar audumu tekstūrām – spīdīgā/ matētā pretstatiem. Svarīgs apģērba gabals – klasiskā īsā žakete, kas sosezon  veido neierastu, tacu modernu  kombināciju ar tumšo džinsu vai izejamo kleitu. Tā ir universāla un der gan izejamiem gadījumiem, gan ikdienas pilsētnieces tēlam.

km_fw_09_8_430

Kopējā kolekcijas krāsu palete ir strikti melnā ar nedaudz violetā un tumsi zilā akcentiem, tacu tieši šī ieturētība krāsās ļauj efektīvāk uztvert tekstūru dažādību.

logo_220_01 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.