8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Rudens un ziemas tendences veikalos Jennyfer

 

jennyfer_fw_09_3_430

Tieši tagad ir īstais mirklis, lai padarītu savu garderobi interesantāku ar ko jaunu, košu un pārsteidzošu! Šādu risinājumu šosezon piedāvā veikali Jennyfer. Sezonas krāsas – zemes brūnie un sarkanīgie toņi, nemainīgi melnais, baltais, pelēkais, kā arī tumši zils, haki, lillā un rozā. Šosezon dominē gan lielas, gan mazas rūtis un strīpas, strīpiņas visādos variantos.

 

Nemainīgi, kā katru rudeni, aktuāli ir adījumi un trikotāža dažādās variācijās, īsi mini svārki, legingi, slim griezuma bikses, T- krekli ar jautrām apdrukām – multeņu varoņiem, žaketes ar emblēmām, garas un īsas blūzes, mākslīgās kažokādas vestes. No aksesuāriem šajā rudenī topā ir bezpirkstu cimdiņi – gan īsi, gan gari, gan ādas, gan adīti, rūtaini lakati, getras, garās zeķes, platās gumijotās jostas, auduma un mazas mākslīgās ādas somiņas. Šosezon Jennyfer veikali piedāvā kedas ar krāsainām šņorītēm.

 jennyfer_fw_09_1_500

Šajā rudens/ziemas kolekcijā Jennyfer piedāvā četrus dažādus stilus.

 

GOSSIP GIRL

Iedvesma: koledža, skolas formas, ģērboņi, emblēmas, simboli, militārisms… Krāsas: dūmakaini zils, tumši rozā, haki, melns. Apdrukas: rūtis, strīpas, iespaidīgas, nozīmīgas – emblēmas, multeņu varoņi ("The Simpsons", "Hello Kitty", "Disney"). Vadlīnijas: klasiskās žaketes un mēteļi, koledžas stila virsjakas, svītraini džemperi, interesantas blūzītes ar mini šlipsēm un uz šūtām emblēmiņām, rūtaini un gofrēti mini svārki, legingi kombinācija ar getrām, urban žaketītes ar kapucēm, kombinētie topi- divi vienā, siltās maiciņas ar kapuci ar Amerikas koledžu ģērboņu apdrukām, T-krekli un sporta jakas ar multeņu varoņiem. Aksesuāri: strīpainas sporta zeķītes, cepures ar nagu, getras, skolas somas, kedas ar krāsainām kurpju šņorēm, interesantas galvas lentas, štrumbantes, garās zeķes, bezpirkstu cimdiņi, rūtaini lakati…

 

COUNTRY LIFE

Iedvesma: Skandināvija, Ziemeļamerika, dabiskums, rūtis, kas saskatāmas dabā, bēšo toņu variācijas. Krāsas: debeszils, oranžs, bēšs, brūns, smilšu sarkans. Apdrukas: rūtis, izplūdušas-pludinātas strīpas. Vadlīnijas: pančo (silti džemperi ar nenoteikta platuma rokām), garās blūzes, sprogainas vilnas jakas ar rāvējslēdzēju, mežģīņu legingi, vilnas jakas un džemperkleitas, kas apdarinātas ar kažokādu, velveta šorti, džinsi ar balinājuma – nodiluma efektu. Aksesuāri: lielas šalles, kolāžas principā darināti auduma lakati, adītas cepures, gan mākslīgās ādas, gan auduma lielas somas, jostas, zemi un ļoti ērti apavi.

 

DANDY GRUNGE

Iedvesmai: Aizņemties jaku no vīrieša drēbju skapja, viņa garderobes pārskatīšana, rotaļa. Krāsas: melns, rozā, pelēks, sarkans. Apdrukas: mežģīnes, rūtis, ziedu motīvi. Vadlīnijas: "drauga" jaka, velveta žaketes, garas vilnas jakas, mākslīgās ādas jakas, svārki ar barkstīm, spīdīgas slim bikses, garās zeķes, mežģīņu legingi. Aksesuāri: lielas, rūtainas šalles, melonveidīgas cepures, hūtes, mazas kaklasaitītes, lielas ķēdes, augstpapēžu kurpes.

 

NEON LIGHT

Iedvesma: mirguļojošs sniegs, 80to gadu ielas apģērbs, ultra spilgtas krāsas, digitālā pasaule. Krāsas: violets, lillā, zils, pelēks, salātu zaļš. Apdrukas: digitālas bildes, mistiski-noslēpumaini zīmējumi. Vadlīnijas: nomazgāta – balināta efekta slim bikses, spīdīgs audums, "samazgātas", blāvas, izplūdušas krāsas kontrastā ar spigto toņu akcentiem, pasaku feju motīvs. Aksesuāri: masīvas somas ar spīdīgu apdruku, rūtaini lakati- šalles, spīdīgas jostas, smalkas sudraba, zelta krāsas ķēdītes.

jennyfer_fw_09_2_439

jennyfer_fw_09_4_440

jennyfer_fw_09_5_438 

jennyfer_fw_09_6_442

jennyfer_fw_09_7_439

jennyfer_fw_09_8_439 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.