11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Nav ko vilkt? Bez panikas!

 

Aksesuāri

Krelles, rokassprādzes, brošas, auskari un dažāda bižutērija piešķirs apģērbam vēl nebijušu mirdzējumu. Vairākas kreļļu vītenes savilktas kopā vari valkāt ar pieguļošām bītlenēm, dekoltētām kleitām un džemperiem ar laiviņ veida izgriezumu. Šobrīd ir aktuāla masīva bižutērija lielā daudzumā, tādēļ tavs talants kombinēt noderēs, lai gaumīgi izveidot no dažādām krellēm vienu izcili skaistu rotu, ko var pārsiet kādā posmā ar atlasa vai zīda lentu, veidojot romantiskas bantes formu.

Lakata noslēpums

Sievišķība un elegance Tev ir garantēta, ja mājās vari atrast dažādus lakatus un lakatiņus. Apsienot tos ap kaklu smalkā mezglā, vai saspraužot ar dekoratīvu piespraudi- izveidosi apģērbam pati savu dizainu, jo nekas nav tik būtisks kā nianses. Oriģinālas detaļas dāvās tavai garderobei jaunu dzīvi.   

 

Izšuvumi un aplikācijas

Ja esi kādu apģērbu valkājusi īpaši ilgi, tad tev noteikti nebūs pārdzīvojumu to izmantot kā savu radošo eksperimentu objektu. Pameklē specializētajos šūšanas piederumu veikaliņos jau gatavas aplikācijas, kuras atliks vien piešūt klāt kleitai vai jaciņai. Protams, tas ir vieglākais ceļš, ja gribi, ko tiešām īpašu – iegādājies dažādas pērlītes, kniedītes, stikliņus un citu jauku atribūtiku, ko varēsi izmantot unikāliem izšuvumiem – vai tas ir kāds uzraksts vai īpašs zīmējums. Taču, ja neesi tik pacietīga izvēlies ātrāko variantu. Izšuj apkaklītes līniju, vai izveido mazu, bet spīdīgu tetovējuma efekta zīmējumu, kas no malas izskatīsies kā piespraude. Galvenais nebaidies sabojāt apģērbu, jo tas vienkārši nav iespējams, jebkas, ko tu izveidosi ir unikāls darbs, jo ir tikai vienā eksemplārā. Visā pasaulē tiek augstu vērtēts roku darbs, par ko cilvēki ir gatavi tērēt ne mazas naudas summas, tad kādēļ, gan tu nevarētu izmantot savas zelta rociņas?

Kombināciju spēle

Ātram risinājumam derēs plāns B – samiksēt un savilkt kopā jau to, kas atrodas skapī, tikai jaunā izpildījumā. Uz mirkli aizmirsti visus ierastos variantus un apskaties, ko var darīt lietas labā. Tā kā pēdējās sezonās un arī nākamās pavasara-vasaras sezonā dominē ekstra modernā eklektika, jeb dažādu stilu un apģērbu salikums vienkopus, tad pat tava kļūme tiks uzskatīta par mūsdienas modes nodevu.

kosmetika_430

Lūpu krāsa

Pat grūti ir iztēloties, cik patiesībā lielā mērā mūsu koptēlu ietekmē lūpu krāsas izvēle. Pastāvīgi izmantojot pasteļtoņus apkārtējie un arī tu pati pierodi pie šī vienveidīgā paskata. Tādēļ, lai kaut ko mainītu savā ārienē, sāc ar jaunas lūpu krāsas toņa izvēli. Rudenī droši vari lūpas krāsot tumšākas un piesātinātākas. Jaunas stila noskaņas tev ir garantētas!

 

Maiņas punkts

Drīz gaidāms tev nozīmīgs pasākums, bet algas diena ir miglā tīta – piezvani draudzenei vai pat vairākām un sarīkojat "maiņas" vakaru. Atnes bižutēriju, kas tev ir sen apnikusi, bet kura ir vienmēr patikusi draudzenei. Iespējams, viņas rotu lādītē atradīsies, kas tāds, kas spētu ieinteresēt arī tevi. Ja reiz maiņa tomēr kādu iemeslu dēļ neizdodas, palūdz tev aizdot šim vakaram. Tikai esi godīga un neizmanto draudzenes labvēlību, ja aizņemies tikai uz dienu vai divām, tad arī pildi solījumu, nevis aizbildinies vēl pāris mēnešus.

kad_nav_ko_vilkt_645

Teksts:

Maija Silova, Cosmo.lv modes viesredaktore

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.