6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Uzdrošinies būt atšķirīga!

 

"Zofas" Rudens / ziemas zābaku kolekcijas ideja ir stāsts par aktīvo sievieti smagā rūdījuma laikā. Tas ir spēcīgas sievietes straujais dzīves ritenis, kur radošais lidojums jābalansē ar reāliem darbiem ikdienā, sadzīvi. Rītos, kad steigā nepaspēji lūpas uzkrāsot, nokavēji tikšanos, atliek vien uzlūkot savus "Zofa" septiņjūdžu zābakus un tie attaisno arī neizdzerto rīta kafiju.

gaisie1_456_01

Dizaina akcents ir daudzveidīgu audumu pielietojums, kas pauž romantisko raksturu, bet lakoniskās ādas detaļas nodrošina apaviem praktisko pusi. Šodien aktuālās vērtības transformējas rudens/ziemas zābaku dizainā: stabilitāte – fizisks un arī emocionāls stāvoklis, uz kuru tiecamies, ko cenšamies noturēt; konkrētība – skaidrība lietās un formās.

kalosas1_2_605

kalosas2_5_645_01

revolveri1_645

img_6694_430

Zīmols "Zofa" radās 2009. gada pavasarī, kad diplomēta arhitekte Elīna Dobele nolēma paplašināt savu radošo darbības apvārsni, uzsākot apavu dizaina projektu. Apavi ir augstas klases meistaru roku darbs ar attiecīgu kvalitātes garantiju. Viss aizsākās ar pāri vasarīgu sieviešu auduma zābaku. Turpretī šobrīd jau spraigi rit darbs pie kungu līnijas, kura tuvākajā laikā iepriecinās arī pretējā dzimuma pārstāvjus.

* Foto: Līga Zemniece un Elīna Dobele

platforma3_430

logo_220_02
 

Ieskaties arī www.zofa.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.