8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

RIGA FASHION WEEK piedalīsies rekordliels Latvijas modes mākslinieku skaits

 

Rīgas modes nedēļā tiks prezentētas vadošo Baltijas dizaineru un labi pazīstamu zīmolu 2010./2011. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas. Šajā sezonā piedalīsies rekordliels Latvijas modes mākslinieku skaits. Rīgas modes nedēļas atklāšanā savas kolekcijas demonstrēs jaunie, bet jau plašai publikai labi pazīstamie vārdi Latvijas modes industrijā – SALT (Indra Salceviča), HYPNOSIS (Agnese Narņicka) un Artis Štamgūts, kas sevi jau pierādījuši ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām. Visi trīs mākslinieki radoši darbojas arī zem atzītā modes zīmola PAVILJONS, kas sevi veiksmīgi pieteica pagājušogad. Atklāšanas pasākumā gaidāmi arī mūzikāli priekšnesumi, kuros piedalīsies tādi Latvijas mūzikas pasaulē pazīstami vārdi kā Triānas parks (atzīta par 2009.gada stilīgāko mūziķu grupu) un Gunta Ēķe.

Modes skašu programmu uz lielās skatuves atklās Anita Altmane, kura šosezon ir arī RFW imidža autore. Turpinājumā ar rudens/ziemas kolekcijām mūs priecēs Latvijas modes, tā saucamie headliners: Žanete Auziņa, Katyakatya Shehurina un RIGA FASHION WEEK daudzsološi jaunpienācēji: Inga Nipāne un modes nams Narciss, kura vārds vairs nav svešs modes cienītājiem Maskavā un Londonā.

riga_fashion_week_589

Modes salons Madam Bonbon (Alberta 1-7a) sagatavojis īpašu RIGA FASHION WEEK veltītu prezentāciju, kurā varēs iepazīties ar tādu Latvijas modes grandu darbiem kā Baiba Ripa, Anna Led un Natālija Jansone. Savukārt Šeila & Latvijas dizaineru veikals "B.O.D.E." (Blaumaņa 14) savā prezentācijā piedāvās, ko pavisam neparastu un demonstrēs sen lolotu sapņu un ideju piepildījumu.

25. martā modes zīmols Kossmoss, sadarbojoties ar Vinetu Minkeviču, Košakovu un Babett, šoreiz savu veikumu Latvijas modes publikai demonstrēs tā saucamā Party formātā ar nosaukumu Fashion Family Party, par galveno izvēloties tēmu Jeans.

26. marta ballītē, ērta casual chic cienītājiem, tiks piedāvāta Latvijas modes zīmola QooQoo jaunā kolekcija. Vakars kopā ar bloga Stuff'n'Style pārstāvjiem Maiju Meijeri un Denisu Ševeļovu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNemirstošais denims
Nākamais rakstsJauns ceļojumu interneta veikals