0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Svētki Crocs mīļotājiem – pirmais konceptveikals Latvijā!

 

crocs_430

Pavasara mēnešos lielāko daļu sortimenta veidos CrocsTM jaunās kolekcijas Crocband modeļi, kuri iemieso sevī saulaino retro revolucionāro un dumpiniecisko garu! Klasisko modeļu klāsts papildināts ar glītiem pavasara un vasaras zābaciņiem un pludmales iešļūcenēm. Crocs nemitīgi paplašina sortimentu, iekļaujot arī sievišķīgas augstpapēžu kurpes sievietēm un elegantus apavus, kas piemēroti arī smart casual ikdienas stilam pilsētā.

Būs pieejamas arī pārbaudītas vērtības – Crocs Classic, Crocs Baya un virkne bērnu modeļu, tai skaitā licencētās kolekcijas ar Zibeni Makvīnu, Skūbiju Dū, Hello Kitty un Disneja multfilmu varoņiem.

Crocs aksesuāru JibbitzTM plauktiņā varēs izvēlēties starp trako Simpsonu ģimenīti, trīsdimensionāliem pasaku mošķīšiem, mirguļojošiem multfilmu tēliem un sievišķīgi koķetām puķēm, clutch somiņām, saldējuma trauciņiem un daudz ko citu.

crocs_sala_spice_430 

Crocs salā varēs iegādāties arī dāvanu kartes un kļūt par klientu lojalitātes programmas biedru, kas sniegs atlaidi turpmākajiem pirkumiem. Crocs sala atrodas TC Spice pirmajā stāvā, pretī veikalam Zara.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTai, kuru mīlu.
Nākamais rakstssteiga ir musu dzive..