7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Meitenēm, kuras vēlas visu!

 

logo_430

Materiāls, no kā darināta apakšveļa, ir no ļoti maiga, patīkama auduma un tā krāsas ir vienkārši satriecošas. Jaunās kolekcijas krūšturi rada glītu šķēlumu, bet biksītes tu vari izvēlēties, kādas vien tev patīk – ir pieejami gan šortiņi, gan mini, tanga vai string.

4_430Krēma un rožu Mis Triumph Valentīna kolekcija radīs skaistu un ļoti pievilcīgu izskatu. Tai nav nekādu noslēpumu – visu izsaka vārdi – šīs apbrīnojamās sērijas spožais nākotnes satīna audums, sirds apdrukas un sirds raksta mežģīnes, sirdsveida pogas, rišas un atloki. Lai arī kolekcija tika veidota Valnetīndienas stilā, tā ir lieliska jebkurā citā situācijā, kad vien vēlies justies iekārojama.

6_430 Mis Triumph miksētā Kultūras kolekcija ar sarežģītiem etniskiem modeļiem, spēcīgām un pikantām krāsām satricinās meitenes ar ideju par pasaules ceļojumu. Savukārt Mis Mehiko kolekcija iedvesmo acteku atgriešanai, bet Mis Marakeša ir kombinēta ar moderniem, seksīgiem rozā un oranžiem izšūtiem puķu savienojumiem.

1_copy_574

Mūsdienu antīkā stila faniem patiks Mis Triumph jaunā Vīnogu kolekcija. Šajā romantiskajā un smalkajā kolekcijā mežģīnes ir dekorētas ar spīdīgām lentēm, ielocēm, rišām un volāniem. Delikāti porcelāna marķējumi ir iedvesma maigajai vaniļas Mis Procelāna kolekcijai. Bet zilas, smalkas ziedgalviņas modernos zeltītos, zilos toņos raksturo Mis Izsmalcinātā kolekciju.

3_574Nekas neizskatās sportiskāks un neietērpj tevi jautrākā brīvdienu omā kā jūrnieku strīpas. Kolekcija Mis Jūrnieku meitene apakšveļas sērijā dominē sarkani/baltā un zili/baltā krāsa, ar baltām mežģīņu apdarēm.

2_574_01

logo_430Triumph ir viens no pasaules lielākajiem apakšveļas ražotājiem. Kompānija priecājas par sadarbību ar vairāk kā 120 valstīm, kurā iekļauti tādi top zīmoli kā Triumph®, sloggi®, Valisėre® un HOM®.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais raksts"Ābolu pīrāgs"
Nākamais rakstsLūdzu sniedziet padomu!