10 C
Rīga
svētdien, 27 oktobris, 2024

Rīgā atvērts “Battani” veikals

 

Topošie partneri iepazinās vienā no lielākajiem Rīgas tirdzniecības centriem, kur abi veidoja karjeras savā specialitātē – Hildegarde jau 10 gadus strādā mārketingā, savukārt Zulfukar ieradās Rīgā pirms 2 gadiem, lai ievestu Latvijas tirgū vienu no Vācijas lielākajiem apģērbu zīmoliem. "Nolēmām, ka mums jāstāv pašiem uz savām kājām," saka Hildegarde, "šis veikals ir pierādījums tam, ka izeja nav aizbraukt no Latvijas, bet potenciāls ir mūsos pašos."

Zulfukar Tosun par "Battani": "Zīmols "Battani" manā galvā dzīvo jau trīs gadus – Vācijā tas darbojās kā interneta veikals, līdz nolēmu, ka šis produkts ir jāatved arī uz Rīgu."
dsc_0012_430

Strādājot ik dienas kopā citos projektos Zulfukar un Hildegarde vienojās, ka laba atmosfēra mājās un veselīgs miegs ir viens no pamatakmeņiem veiksmīgai darba dienai – zīda segas, kuras nopērkamas "Battani" ir ekoloģisks produkts, kas sastāv tikai no dabīgiem materiāliem – zīda, aitas vilnas un kokvilnas, pie tam tas ir roku darbs. "Ar šīm segām esmu uzaudzis – tās paaudzēs ir šuvušas manas dzimtas sievietes. Šobrīd manufaktūru uzrauga mana māsa. Šis ir ģimenes bizness un nekur pasaulē nevar atrast ekvivalentu," saka Zulfukar. Veikala interjeru veidojusi Hildegarde: "Man nav iepriekšējas pieredzes ar telpu dizainēšanu – viss ir tapis ar milzīgu mīlestību un pacietību. Paši domājām, plānojām, paši arī bijām meistari."

products_430

Šobrīd noris intensīvs darbs pie veikala atpazīstamības veidošanas: "Protams, mums nav neierobežotu līdzekļu, kurus investēt mārketingā, tomēr ir jāatceras, ka dzīve piedāvā arī bezmaksas sadarbības iespējas – mēs strādājam ar partneriem, kuri domā līdzīgi mums – Latvija tomēr ir iespēju zeme," saka Zulfukar. Hildegardes Grīnbergas pamatnodarbošanās ir nelielā mārketinga un sabiedrisko attiecību aģentūrā, savukārt Zulfukar Tosun ir pārdošanas un biznesa treneris.

dsc_0018_430

Veikals "Battani" atrodas Antonijas ielā 24. www.battani.lv.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstskas es esmu?
Nākamais rakstspārdomas ;D